Bugün her yerde sıkça gördüğümüz "En uzun gece indirimleri" hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu indirimler sizce gerçek mi? En uzun gece indirimlerinde nereden alışveriş yapılır?

Bugün her yerde sıkça gördüğümüz "En uzun gece indirimleri" hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu indirimler sizce gerçek mi? En uzun gece indirimlerinde nereden alışveriş yapılır?

Şu an sürekli alışveriş yaptığım markalardan bazı ürünleri indirime alıyorum.
Ben bu indirimlerin gerçek olduğunu düşünüyorum. Sonuçta yılın en uzun gecesi herkes tarafından kutlanıyor. Dolayısıyla markalar da bu günleri fırsat bilerek indirimler yapıyor. 21 Aralık'a özel indirimlerde birçok ürünü ucuza almak mümkün.
Bu özel günü bazıları film izleyerek, bazıları sevgilileriyle geçirirken benim gibi alışveriş hastaları da indirimleri kovalayarak geçiriyor. :P Bugün birçok markada indirim var, üstelik 21 Aralık En Uzun Gece'de, gün dönümü kampanyaları yapan siteler hangileri? bu soruda da indirim olan markaları yazmışlar. İnceleyebilirsiniz.
Çoğu insan için indirimler gerçek mi sorusu kafayı karıştırır. Endişe etmeyin, indirimlerin neredeyse hepsi gerçek. Markalar bu tarz özel günleri fırsat bilir çünkü çok fazla satış yaparlar. Dolayısıyla ürünlerine de indirim yaparlar.
Yeni bir telefon almak istiyorsanız, bugünü tercih edebilirsiniz. Telefon alabileceğiniz en uzun gece indirim yerleri;
Evde lezzetli yemekler yapmak isteyenler de airfry indirimlerinden faydalanabilir. En uzun gece airfry indirimleri nerelerde?
Benim gibi kozmetik indirimi arayanlar için de hemen en uzun gece kozmetik indirimleri markalarını sıralayayım. :)
Bol bol indirim yakaladığınız güzel alışverişleriniz olsun. <3
Köpeğiyim valla. 😍 400 liralık far paletini 288 liraya kaptım. Daha ne olsun 💃🕺
Cevap
10Cevap
Yalan indirim olmuyor yuksek fiyat koyup ustunu karalayarak kendi fiyatini koyuyorlar😃
Etiket fiyatını yükseltip, indirim diye kitlediklerini düşünüyorum
İndirim lafına oldum olası inanmıyorum
indirimli fiyatlar bile artık artan fiyatlar :)
Hiç gerek yok
#emre00
KOSKOCA BİR YALAN!!!
İyi şeyler :D
Para tuzağı
Çok saçma
İyi bir fırsat
Sacma
İyi bir fırsat
hiçbisi
Yalan
Tuzak