Hangisini almalıyım ve nedeni?
Huawei mate 20 lite
Iphone 6s
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İphone 6s eski. 2 sene kalmaz update almaz artık. Güncelleme alabilir ise şayet kasmasını saymıyorum. Huawei Mate 20 Lite'i 2 hafta önce test etme imkanım oldu, çiçek gibi.👌 Temiz, al rahat edersin.👍
Açıkçası bunlar yerine xiaomi redmi note 5 pro ya bir bak derim.
Şöyle söyleyeyim. Kardeşime yeni IPhone 6 aldım. Kendime de redmi note 5 pro ( note 6 önermiyorum. Rami 3 ayrıca ekranı çentikli. Fiyat aralığı yakın ama araştırırsın yine de) Geçen gün bir karşılaştıralım dedik. Benim ki ne yalan söyleyeyim daha iyi. Mate 20 ile bu telefon arasında ciddi bir fiyat farkı var mı bilmiyorum ama bir bakayım öyle tekrar yorum yapacağım.
www.epey.com/.../
Şimdi baktım. Epey fiyatlarına bakma. Ben kendi telefonumu 1500e aldım. Açıkçası ikisi arasında çok yüksek bir fark görmedim. Tasarıma çok şık olsun dersen ikisi de başa baş. Antutu da huawei önde, işlemci de de de öyle. Benimki snapdragon 625, huawei kirin 700 civarı. Kamera olarak aynı aslında. Xiaomi ikinci kamera 5 mp. Bu yüzden başabaş. Ben mobile legends ve asfalt oynuyorum. Isınma donma gibi sorunlar ile karşılaşmadım. Bataryası çok iyi. Bütün bir günü aşırı kullanımda bile çok rahat çıkartıyor.
Huawei kullananların yorumlarına bir bak. Servislerinden memnunlar mı öğren. Çünkü xiaomi ' nin tek sıkıntısı teknik servis olmaması. Huaweinin servisi Samsung servisi gibi baştan savma işe girme o topa. Ha değilse; garantisi falan varsa o telefonda gayet iyi.
Huawei mate 20 lite biraz üstüne çık p20 pro al derim
Cevap
5Cevap
Bir kere aralarında teknoloji farkı var. Her türlü Huawei Mate 20 Lite.
Apple almayın, aldırtmayın.
Huawei mate 20 lite kullanıyorum.. En memnun kaldığım ve işime yarayan yönleri; uzun şarj süresi, dayanıklılık, kamera çözünürlüğü, depolama, hız...
bu nasıl soru tabiki iphone
Huawei , iphone'dan daha iyi bence :)
Tabiki Huawei kendide şarjıda uzun ömürlü👍
6s fosil oldu la
Mate 20 bence
6s tabii
Huawei
IPhone
Nokya 3310
Huawei dabiki
Alma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?