Kuzun candleyi Akasyada sordum 185 tl dedi.. birkaç aya biticek bişey olduğunu düşünürsek o para çok fazla 😐🤔 yumoşunkini ben de suyla karıştırdım aoura sanırım pembesi.. ama kalıcı değil işte..
Evet fransadayım, aynen oda spreyi sarı mor ve pembe mevcut pembesi çok güzel ve kalıcı kim evimize gelirse mis gibi kokuyor diyor (Yumoşun pembe oda spreyi)
Önemli olan makinesi değil. Makineyi netten alabilirsin. Yağlarını ise avmlerde bulabilirsin parfüm kolanya vs satan yerlerde var. Doğal yağ olduğu için zararı da yok. Ve görüntüsü çok güzel. Ofise gelen herkes soruyor
Bak sana bir öneri şaka değil ama. Nargileciye git birkaç tütün kokla. En beğendiğinden 10 liralık al odanda bir yere koy. Kalıcı ve güzel koku. Ben odamda ve özellikle arabamda kullanıyorum.
Nargileci derken tütüncü mü? Odayı kokutuyo mu gerçekten.. benim ev amerikan mutfak biraz büyük salon be mutfak birleşik olduğu için yayar mı o kadar alana kokuyu.
Nargile tütünü satan bir yer işte genelde nargileciler satar. Fazlasıyla kokutur hemde güzel kokutur. Çok uzun süre hemde. Katacağın yer büyükse iki ayrı yere koy mesela
En İyi Cevaplar