Tom ford parfüm erkek üzerinde karizmatik bir hava bırakıyormuş. Etrafımdaki çoğu kadın öyle söylüyor :D Tabi bu da benim ilgimi çektiği için ben de almalıyım dedim.tom ford parfüm erkekAncak hangi tom ford parfümü alacağım hakkında kararsız kaldım. Sizce hangi parfümü almalıyım?
parfum ısı oldukca degısır ve bıraz bılgı ıster baskasında duran bır parfum sende durmayabılır karakterıne ve yasam felsefene gore degısır. bu kokular bıraz agır erkek kokuları gıbı geldı bana yasına gore dha enerjık ve fresh kokuları dene agır kokular daha oturaklı erkeklere gıdebılır yaş olarak mısal benımde yaşım orta yaş ustu gıbı ama asla baharatlı agır koku kullanmam parfum karsındakını rahatsız edecek sertlıkte olmamalı
Kardeş benim bildiğim en etkili koku bizim dayı oğlunun yaz günü 5 gün dışarda kalmış itt leşi gibi kokan osssuruk kokusu. Öyle etkili ki, dünyanın en hayat dolu adamı bir fıs koklasın yeter. Anında intiharı düşünür. Yaşama sevincin solar. Beynin karıncalanır. Yaşlılarda durum daha kötü oluyor. Solunum yetmezliği , kalp krizi, kalıcı psikozik nevrotik bozukluklar
Ford blqck olan bir halta benzemiyor 😂😂 cok siradan ve agir bir kokusu var erkek sevgilim kullaniyordu amorun parfumunu deneyin ya da roben maviden de alabilirsiniz
Lanet olası parfümler sjsjsjs Hey john senin derdin ne dostum yo yo hayır dostum olamaz ortalık leş kokuyor bu berbat kokuda nerden geliyor.. zzzzzzzjjjjjssss
Bir çok parfüm kullandım ama Tom Ford lar bu parfümler arasında kokuları en tırt olanlarından diyebilirim. Ağır kokulardır. Bana hitap etmiyor kesinlikle
En İyi Cevaplar