Yeni evlenen bir arkadaşım var. Onun evinde ütü eksikmiş duyduğum kadarıyla hayırlı olsun için giderken ütü alıp eksiğini görmek istiyorum. En iyi ütü markası hangisi bilemiyorum ama yeni evlendiği için en güzeli olsun istiyorum. :)en iyi ütü markasıSizce hangi ütüyü almalıyım?
Philips Buharlı Ütü
Tefal Buharlı Kazanlı Ütü
Philips Kazanlı Bol Buharlı Ütü
Arzum Katlanabilir Saplı Ütü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeni evlenen birine almak için en iyi ütü markası hangisi?
Yeni evlenen veya yeni eve çıkmış birine ütü almak çok mantıklı bir hareket ya, ütü çok lazım oluyor insana, hele dışarıda çalışıyorsanız veya benim gibi kırışık kıyafetlere tahammül edemiyorsanız, kendiniz düşünür gibi hediye seçimini ütüden yana kullanabilirsiniz, bana böyle hediye gelse sevinirim şahsen. Listedeki ütülerden ise benim beğendiklerim Philips ütüler, buhar kazanlısı çok güçlü...
Philips en dayanıklı ütüleri üretir, buhar kazanlı iyi açıyor burusuklukları ama sabit duran bir masa yoksa indir kaldır bir yere sıgdır kullanıssız Philips azur serisinden iyi birsey alın memnun kalırsınız
bende bir ev hanimiyim ev isleri gercekten çok zor ve zahmetli. esimin güzel yanlarından biri fazla utulu kıyafet giymemesi gun icinde sürekli spor rahat seyler tercih ediyor. utu sevmeyen kızlar bu tarz bir koca bulsun derim.😂
Braun SI-18896 2400 Watt Buharlı Ütü 7 Serisi 780 bende bu var cokta rahat oluyor utuler biraz pahali ama kac kere utu aliyosunki zaten eve almisken tam al. yormuyor beni
ben evde philips kullanıyorum ütü yaparken ve genellikle üstüm çıplak olur bide keten pantolon giyerim koltuklarım sarıdır en sevdiğim gömlek turkuaz mavisi olan 😎😎😎