Kaliteli ancak ucuz bir derin dondurucu almak istiyorum. Öyle 1000₺ liralara kadar çıkamam. İnternetteki en ucuz derin dondurucu 300 400 lira civarında.en uygun derin dondurucuAncak onlar da ne kadar iş görür bilemedim. Siz derin dondurucu kullanıyor musunuz? En ucuz derin dondurucu sandık tipi veya 3 çekmeceli derin dondurucu tavsiye eder misiniz?
Derin dondurucular, yaz meyve-sebzelerini tüketmekten vazgeçemeyenler için birebir ürünler :) Ülkemizde ise en çok kurban bayramında aranıyor :D En ucuz derin dondurucular genelde yerli markalardan çıkıyor. En ucuz derin dondurucu sandık tipi olanlar oluyor genelde ama ben bunları kullanışlı bulmuyorum. Bir gıda yerleştirirken veya alırken altta kalanlara ulaşmak zor olabiliyor. Bu zorluklar nedeniyle 3 çekmeceli derin dondurucu tavsiye edeceğim sana. Hem raflı sistemi nedeniyle de hem yerleştirmek, hem de içerisinden gıdaları almak çok kolay oluyor. En uygun derin dondurucuyu alacağım diye de kalitesiz, servis desteği kötü markalara yönelme. Ha bir de A+ enerji tüketimi olanları tavsiye ederim. Zira bu cihazlar dondurma yaparken fazla enerji harcayabiliyor. Bir de kampanya dönemleri genelde kurban bayramı öncesi oluyor. Bu dönemde gayet uygun bulabilirsin.
En İyi Cevaplar