Ailemin bağ evine çift kişilik bir şişme yatak almak istiyoruz. Elektrikli mi olmalı yoksa pompalı mı olmalı karar veremedik. Çift kişilik şişme yatak modelleri ve fiyatları konusunda pek fazla bilgim yoktu ancak arayarak bu 3 modelde karar kılabildim.Çift kişilik şişme yatak modelleri ve fiyatlarıHangi çift kişilik şişme yatağı önerirsiniz?
hiçbirini önermem, çünkü belli bir süre sonra hava kaçırmaya başlıyor. hele katla aç yapacaksan 1 hafta da eline alırsın. ya yapışkanlı bölgelerden ya da motor mekanizması çevresinden problem çıkarıyor. tavsiye etmem. alırsanız da garanti belgesini atmayın der, im
ben uzun zamandır ilk sıradaki resimde bulınan intex kullanıyorum efsane rahat elektrikli pompa olan modeli hiç düşünme al. Ancak 3-5 gün içerisinde her ne şartta olursa olsun havası iniyor bilgin olsun
Bizim evde elektirkli yatakların hem çift kişilik hem de tek kişilik olanlardan var olur da misafir gelirse diye. Kışın yatak soğuk oluyor ve her gün şişirilmesi gerekiyor çünkü üzerindeki ağırlıkla birazı inmiş oluyor. Aklına bulunsun 😊
En İyi Cevaplar