Alışveriş & Hediyeler Görsellerinin aynısını parmak muşta arıyorum? Pisi-cik2 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Parmak muşta arıyorum fakat bu tipte sade ama işlevsel bir şey lazim ergen kolyesi gibi kuru kafa vb. Bir şey istemiyorum nereden bulabilirim interneti karistirdim ama bulamadım Görsellerinin aynısını parmak muşta arıyorum? Cevapla İş Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
RRRaskoInikov Takip Et Master Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Daha çok Batman'in yüzüğü gibi duruyor. 1 1 Yorumla Pisi-cik2 +1 yıl Doğru dedin ben o acıdan bakmamistin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aliexpresste varmis 1 3 Yorumla Pisi-cik2 +1 yıl Rica etsem link atar misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya araştırdım şimdi ürün kaldırıldı falan yazıyor zaten gümrükte sorun oluyormuş galiba. Ama letgoda satanları gördüm Yorumla Pisi-cik2 +1 yıl Anladım tesekkur ederim Fakat neden kendini gizliye aldın Yorumla
Esilaminaa Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Napcan 0 2 Yorumla Pisi-cik2 +1 yıl Arkadaşlarıma gösterip hava aticam 🙄 Yorumla Esilaminaa +1 yıl Pfff erqen. S Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Daha çok Batman'in yüzüğü gibi duruyor.
Doğru dedin ben o acıdan bakmamistin
Aliexpresste varmis
Rica etsem link atar misin
Ya araştırdım şimdi ürün kaldırıldı falan yazıyor zaten gümrükte sorun oluyormuş galiba. Ama letgoda satanları gördüm
Anladım tesekkur ederim
Fakat neden kendini gizliye aldın
Napcan
Arkadaşlarıma gösterip hava aticam 🙄
Pfff erqen. S