Merhaba sevgili KızlarSoruyor halkı. Bugün sizler için alışveriş turuna çıktım. Bu alışveriş turumun teması 'Bluzlar'. Pek çok mağaza gezdim ancak üç tanesinde sizlerle paylaşmaya değer bluzlar buldum. Sizler için alışveriş ve giyim tüyolarımı bu bencemde bulabilirsiniz.
Bluzların fiyatı 40-60 tl arasıdır.
İlk durağımız Defacto
Bu bluzu çok beğendim, fakat sırt dekoltesi olduğu için pek kullanışlı olacağını düşünmüyorum.

Bilinenin aksine enine çizgili bluzlar sizi daha şişman, dik çizgili bluzlar daha zayıf göstermez.
Daha zayıf ya da daha şişman gösteren çizgilerin incelik kalınlığı, biçimi, desenidir.
Bu bluzun desenine bayıldım. Etnik bir havası var, rengi fotoğrafta anlaşılıyor mu bilmiyorum ama çok doğal bir hava katan çamur yeşili renginde.

Defacto mağazasından denediklerim arasındaki favorimi sona sakldım. Beyazın asaleti bu olsa gerek. Aşık oldum diyebilirim. Ayrıca kim diyor "beyaz kilolu gösterir" diye?

Eğer kilo fazlanız varsa ve bu yüzden giyimde sorun yaşamanıza sebep olan biçimsiz bölgeleriniz var ise kendi bedeninizden iki hatta üç beden büyük giyinmeniz sizi en az bir beden daha zayıf gösterir. Denediğim beyaz buluz bir beden büyüktü ve beni bir beden daha zayıf gösterdi. Özellikle trans kadın arkadaşlarıma zayıf olsalar dahi anatomik yapıdan kaynaklanan üst bedenin daha iri olmasını dengelemek için üst bedeni büyük seçmelerini öneriyorum.
Sırada LC Waikiki var.
Bugün sizler için bluzlar deneyeceğim için her bluza uyması açısından siyah tayt, siyah bot, siyah ojeler ve metal yüzükler gibi sade şeyler kullanarak alışverişe çıkmıştım. Sarı ve siyah uyumunu çok severim ve LCW'da beğenip denediğim tek ürün olan bu sarı bluz üzerimdekilerle uyum sağladı diye düşünüyorum.

Son olarak Koton'dayız.
Koton'da denediğim iki ürün de beni memnun etmedi. Aslında desenlerini ve kalitelerini beğendim ancak benim üzerimde olmadılar. Ya da bana öyle geliyor.
Bu gördüğünüz çiçek desenli ürünün bedeni kısıtlı olduğu için olduğumdan şişman gösterdi beni. Aslında bu bir gömlek. Uzun ve salaş dursa daha güzel bir görüntü olurdu.

Bu bluzda dantel detayı var ve uzun zamandır tam da böyle bir şey arıyordum. Buldum ama üzerime olmadı. Hiç olmaması gereken bir boy. Bu ürün daha kısa ya da daha uzun olsaydı beni iyi gösterecekti ancak ara boy kilolu gösterdi.

Alışveriş turuma katıldığınız için teşekkürler:)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar