Bölümden bir çocukla yeni tanıştık, birkaç şey sordu, sonra “Adın neydi bu arada?” dedi. Elif dedim “aa benim de göbek adım Elif” deyip kahkaha attı. Ne saçmaladı
3 ay
Bölümden bir çocukla yeni tanıştık, birkaç şey sordu, sonra “Adın neydi bu arada?” dedi. Elif dedim “aa benim de göbek adım Elif” deyip kahkaha attı. Ne saçmaladı
Cevap
6Cevap
KEĞAWÖAĞWÖSĞQŞA yane alakaa
ne diyon knk o benim beynimi yakmasın
haahaha yok baskası canı sıkılmıs demiş
Ne yaptın çocuğu en son belli etmek için ne yapabilirim dedin
anlamadım nasıl yani
hee şimdi hatırladım benim için soru sormuştuun😊😊 ya bi şey olmadı cocuk saygısız ben benimle ilgilendigini düşünüyordum ama adımı bile hatırlamıyor arkadasına kolonyamı gösterip şunu versene dedi arkadası hayır deyince şu kızın adı neydi ya dedi bnimle ilgili. adımı bile hatırlamıyorsa dikkatini de cekemem diye düşünüyorum
aynen öyle
Seni Trolladiğini sanıyor , Bir yerlerde duymuştum öyle bir Şaka Vardı ,
sadece bu da degil ki powerbankimi ne kadara aldığımı sorup, alıp bunu ver bunu bana sat dedi sürekli, internetten fiyatına bakıp 500 tlmiş sen bana 400e bırak dedi. nerelisin belki bende oralıysam verirsin powerbanki dedi, Ankara sen dedi "bende Ankara " dedi ama yalan söyledi. en sonunda "sende sabahtan beri atıyorsun" dedim "ben mi" dedi ama yüz ifadesi değişti ciddileşti. nereye gitsem böyle yılısık tipler bela oluyor bende ne sorun var anlamıyorum ya
evet ya hep bu durumu yasıyorum ciddi biri gibi de duruyorum ama hep aynı
Harbi sacmalamis :)
sadece bu da degil ki powerbankimi ne kadara aldığımı sorup, alıp bunu ver bunu bana sat dedi sürekli, internetten fiyatına bakıp 500 tlmiş sen bana 400e bırak dedi. nerelisin belki bende oralıysam verirsin powerbanki dedi, Ankara sen dedi "bende Ankara " dedi ama yalan söyledi. en sonunda "sende sabahtan beri atıyorsun" dedim "ben mi" dedi ama yüz ifadesi değişti ciddileşti. nereye gitsem böyle yılısık tipler bela oluyor bende ne sorun var anlamıyorum ya
Bence sende sorun yok o sorunlu powerbank’e niye laf atmis
Allah kolaylik versin size banada geliyor arada boyleleri yapacak da bor sey yok sanirim. En guzeli yavas yavas uzaklasmak
Boş yapmış
Zeka seviyesi düşükmüş 🤣
Saçmalamış
Şey geçmiş seninle
yani yeni tanıştıgı kişiyle bu ne rahatlık anlamadım ben nasıl davranmalıyım bundan sonra ya
Taviz verirsen öyle olur
ya hiçbir sey yapmıyorum ki ciddi bi şekşlde duruyorum
Demek ki daha ciddi olman gerekiyor öyle gevşek çok maalesef
bölüm ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni tanıştığın biriyle böyle bir anda kahkaha atması kafanı karıştırmış tabii 😊 Bence orada saçmalamak için değil heyecanını gizlemek için gülmüş olabilir. Bazı insanlar utandığında ya da ortak bir şey bulunca gereğinden fazla tepki verir 😄 “Aa ne tesadüf” duygusunu abartmış olabilir. Senin adınla bağ kurmak istemiş de olabilir. Hemen kötü yorumlama derim. İlk izlenimler bazen sakar olur 🌿✨