Kadın Emeği 7 sa Haremim nasıl arkadaşlar? Eiron Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Haremim nasıl arkadaşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Zeitgeistf Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 7 sa Hareme bak jsjsjsj gerçek hayatta da böyle mi yoksa 😂 0 2 Yorumla Eiron 7 sa Yok hocam, gerçek hayatta tek eşlilik :d Yorumla Zeitgeistf 5 sa İyi bari Yorumla
Gözde-Hanım Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 7 sa Çok güzel sadece kaselerde vermek daha uygun olurdu mamaların dağılmaması için. 0 1 Yorumla Eiron 7 sa Kaselerin içine ettiler 😄 Yorumla
KurabiyeAşkı Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 4 sa Hepsi de test kağıdı. Ders çalışmamak için sığındığım bahaneler. 0 0 Yorumla
daisysel Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 7 sa Oha dehşet iyi hemen geliyom 1 6 Yorumla Eiron 7 sa Koş gel, 5 adet yaş mama getirmeyi kabul etme :d Yorumla daisysel 7 sa Yaş mama asla getirmem kediler için en zararlı şey olabilir yani ama bi 5kg kuru mamaya okeyim Yorumla Eiron 7 sa 10 yıllık veterinerime bunu çok sordum. Çok az fark var dedi :) haftada iki gün yaş mama veriyorum ✌ Yorumla daisysel 7 sa Veterinerini değiştirmelisin o zaman 🙂 bir gün kedilerinde kilo ve hastalıksal problemler ortaya çıkarsa üzülürsün bence. Ha tabi aşırı kaliteli bir yaş mama kullanıyorsan ve ayda 1 2 kere vermek istersen ona bir şey demem. Yorumla Eiron 7 sa Hem kaliteli, hem de haftada 2 kere. Veterinerim İzmir'deki en iyi veteriner diyebilirim. İzmir'in bir ucundan geliyorlar Yorumla daisysel 7 sa Siz bilirsiniz ne diyim. Yorumla
Glowup23 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 7 sa hangi kagıtların uzerınde soru bankası mı o 0 3 Yorumla Eiron 7 sa Evet, çözülmüş soru bankaları Yorumla Glowup23 7 sa hım Yorumla Eiron 7 sa Evet Yorumla
aysin7575 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 7 sa Kaç tane kedin var bakmak zor değil mi? 0 1 Yorumla Eiron 7 sa 6 tane var, bir tanesi serseri... Kafasına göre çıkıp çıkıp geliyor hahah Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 sa Coğrafya kaderdir. Şu Ortadoğu kedilerine bak birde Avrupa'daki Amerika'daki kedilere bak ah ah 0 1 Yorumla Eiron 7 sa Yav hahahahahahahahahahaa 😂😂😂😂 hepsinin maması da var, minderi de var, suluğu da var. Ama allak bullak ettiler hep ve kağıttan daha rahat yiyorlar 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 sa Gariban kediler kap olmayınca kağıttan yiyor gariplerim 0 1 Yorumla Eiron 7 sa Hepsinin kabı var ama yıkadıktan sonra bangoya koyduğumda düşüre düşüre kırdılar :d Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 sa Çok tatlılar ya kurban olurum ben onlara 😘😍 0 1 Yorumla Eiron 7 sa "Olacaksın tabii insan" dediler 😂 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 7 sa Şu ortadakine göz koydum 0 7 Yorumla Eiron 7 sa Hımmm versem mi acaba Yorumla u inciitanesiii 7 sa Vermezsen kaçırırım jsjd Yorumla Eiron 7 sa Gelip kaçıracaksan buyur hadi :d Yorumla u inciitanesiii 7 sa 😂geliyorum krdj Yorumla Eiron 7 sa O zaman kahveyi yapıyorum, çabuk :d Yorumla u inciitanesiii 7 sa Hemen jsjs Yorumla Eiron 7 sa En sevdiğim :d Yorumla
Beyazlalex Takip Et Xper 2 Yaş: 30 6 sa Maşallah gittikçe çoğalırlar 0 1 Yorumla Eiron 6 sa Hepsi kısır Yorumla
Kadehbir Takip Et Xper 3 Yaş: 33 7 sa Çok tatlılar tüyleri dökülmüyormu 0 1 Yorumla Eiron 7 sa Döküyorlar da pek umrumda değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hareme bak jsjsjsj gerçek hayatta da böyle mi yoksa 😂
Yok hocam, gerçek hayatta tek eşlilik :d
İyi bari
Çok güzel sadece kaselerde vermek daha uygun olurdu mamaların dağılmaması için.
Kaselerin içine ettiler 😄
Hepsi de test kağıdı. Ders çalışmamak için sığındığım bahaneler.
Oha dehşet iyi hemen geliyom
Koş gel, 5 adet yaş mama getirmeyi kabul etme :d
Yaş mama asla getirmem kediler için en zararlı şey olabilir yani ama bi 5kg kuru mamaya okeyim
10 yıllık veterinerime bunu çok sordum. Çok az fark var dedi :) haftada iki gün yaş mama veriyorum ✌
Veterinerini değiştirmelisin o zaman 🙂 bir gün kedilerinde kilo ve hastalıksal problemler ortaya çıkarsa üzülürsün bence. Ha tabi aşırı kaliteli bir yaş mama kullanıyorsan ve ayda 1 2 kere vermek istersen ona bir şey demem.
Hem kaliteli, hem de haftada 2 kere. Veterinerim İzmir'deki en iyi veteriner diyebilirim. İzmir'in bir ucundan geliyorlar
Siz bilirsiniz ne diyim.
hangi kagıtların uzerınde soru bankası mı o
Evet, çözülmüş soru bankaları
hım
Evet
Kaç tane kedin var bakmak zor değil mi?
6 tane var, bir tanesi serseri... Kafasına göre çıkıp çıkıp geliyor hahah
Coğrafya kaderdir. Şu Ortadoğu kedilerine bak birde Avrupa'daki Amerika'daki kedilere bak ah ah
Yav hahahahahahahahahahaa 😂😂😂😂 hepsinin maması da var, minderi de var, suluğu da var. Ama allak bullak ettiler hep ve kağıttan daha rahat yiyorlar 😄
Gariban kediler kap olmayınca kağıttan yiyor gariplerim
Hepsinin kabı var ama yıkadıktan sonra bangoya koyduğumda düşüre düşüre kırdılar :d
Çok tatlılar ya kurban olurum ben onlara 😘😍
"Olacaksın tabii insan" dediler 😂
Şu ortadakine göz koydum
Hımmm versem mi acaba
Vermezsen kaçırırım jsjd
Gelip kaçıracaksan buyur hadi :d
😂geliyorum krdj
O zaman kahveyi yapıyorum, çabuk :d
Hemen jsjs
En sevdiğim :d
Harika
Maşallah gittikçe çoğalırlar