Artık daha korumacı olur mu okullar sizce daha dikkat ederler mi
1 ay
Bunun önüne geçmek imkansız. Bu tarz kişiler sitede bile dolu hep aynı saplantılı soruları soruyorlar eleştiri ve tedavi ol dediğin de. İçleri o kadar saldırgan ki. Ben mükemmellik havadina ya da küfür ile direk cevap veriyorlar. Sanal da sanali bir dünya kuruyorlar hangi platform. olursa olsun orada bizim yaşadığımız dünyanın dışında bir dunyakari var. Ve hiç bir şekilde hasta olduğunu kabul etmiyor bu kişiler. Bu olayı gerçekleştiren çocuğun kız kıyafeti ile videoları var. Burada bile bu tarz 100 lerce ceset var. Durum düşündüğümüzdrn kat ve kat sıkıntılı
Hiç sanmıyorum bir süre sonra unutulur gider esas önemli olan ailelerin bilinçli şekilde çocuklarını yetiştirmesi, takip etmesi , sorunlarıyla ilgilenmesi tabi bunun yanında devlet gerekli önlemleri alacak ama esas eğitim evin içinde olacak anne baba çoçukları öğretmene sepetlemeyecek esas öğretmenin kendileri olduklarının farkına varacaklar...
Gerçekten çok sarsıcı bir olaydı, başka ülkelerde bile konuşuluyor olması da acıyı büyütüyor 💔 Kahramanmaraş’taki gibi vakalar sonrası genelde kurumlar daha sıkı önlem almaya yöneliyor.
Ama kalıcı olması için sadece bir süreliğine değil, sistemli denetim, rehberlik ve şiddetle ilgili net okul politikaları şart. Sen bulunduğun yerde okullarda bir değişim fark ettin mi? 🏫🧠
Cevap
4Cevap
Zannetmem ülkede 1 haftaya tüm olaylar unutuluyor gündem değişiyor
Sence nasıl yetkileri olmalı polisin ve güvenlik personelinin olay sırasında silahlı olarak nasıl yetkisi olmalı?
Okul napcak knk? girişte 150 kişiyi sıraya sokup çantasını mı arıcak
Her yerde oldu orada degil sadede
1 ay dikkat ederler, sonra devam
Bir zahmet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?