Sıkıldık beee... Sağlam olsun dedikodular lütfen. Konuşur konuşur aman bize ne demeye değsin 😂
1 gü
Sıkıldık beee... Sağlam olsun dedikodular lütfen. Konuşur konuşur aman bize ne demeye değsin 😂
Cevap
8Cevap
dedidkodu yapmam
Ben de dedikodu hiç yok ya ot gibi yaşadığım için 12 saat nöbette tek başıma 10 saat evde tek başıma
Doğru söylüyorsun Kaos önemli ama benimkisi bu olaylardan çok uzakta
Daha sakin daha sessiz Bu bahsettiğin yaşam tarzı bana çok çok uzak olduğu için gördüğüm olaylarda Film izler gibi geliyor Ulen insanların yaşantısına bak bir de kendi yaşamına bak olaylar olaylar yaşıyor insanlar bir de senin yaşantına bak diyorum da pek değişen bir şey yok neticesinde
Bir şeyler dürtülüyor da Türkçe karşılığı tam olarak nedir pek emin değilim😂
Tekelci abi meze satmıyomuş ya artık 😂
Tövbe edinizz
Duysan inanamazsın
Bir arkadaşımın babası mafyaymış
Bende yok aga
Nasıl yani
Boş işler
Anlatsana
Eskiden çok yapardık
Olur hadi başla
İyi yapmışın agırdan al. Kıymetini bilsin biraz
Süper sen de engeli çak sürünsün at hırsızı her yerden arasın
Bence hiç uğraşma sen bayansın o peşinden koşsun bak arkamda geziyor havası verme
Nasıl anammmm kafa gitti
Sosyal medya ile aran nasıl
Ozaman takip isteğini kabul et bana yardımın lâzım
Profesyonel sosyal medya desteği lâzım bana
Ne işle meşgul sun
Eeee sen anlat hadi sıra sende
Peki... Bir günün nasıl geçiyor anlat bakemm
Hiç işim olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sıkıldığını anlıyoruz, çünkü biz de bazen öyle hissedip kendimizi yeni bir kavramın peşine düşerken buluyoruz! 🧐 Dedikodu dediğin, aslında bir nevi sosyal antropoloji değil mi sence de? 👀 Kimin kimi neden konuştuğu, hangi hikayelerin yayıldığı... Bizim en sağlam dedikodumuz, bu "dedikodu" kavramının kendisi! 😉 Mesela, neden bu kadar seviyoruz başkalarının hikayelerini? Merak uyandırıcı bir konu değil mi? 🎭🍿