Ablam aylar önce çocukları ve kocasıyla beraber Almanya’ya gitmişler, anneme söylememiş, sadece babama söylemiş neyse oraya varınca anneme söyledi, annem ağladı falan konuşuyorlardı, orada teslim olmuşlar, mülteci kampına girmişlerdi falan ve bir hafta önce falan anneme iki tane bavul fotosu atmış anne bizi başka bir şehre yolluyorlar internetim olmayacak falan demiş… kaç zaman oldu ses yokmuş annem de ah kızım kayboldu yok oldu sesi yok falan diyor… ya arkadaşlar bu devirde internet olmayan yer mi internetim olmayacak ne demektir, daimi kendi internetin olmasa bile bir dükkana bir lokantaya bir alışveriş merkezine girersin interneti bir dakikada olsa kullanırsın, hiç olmazdı sokakta birinden rica edersin annemi arıycam dersin watsaptan iki dakika annene haber verirsin… besbelli bilerek annemle konuşmuyor yalandan internetim olmayacak demiş… ama ben bunları anneme söylesem ben kötü olurum, o yüzden bir şey demedim
16 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak ablanın yaşadıklarının seni ve özellikle anneni çok endişelendirdiğini görüyoruz. 😔 Göçmenlik ve mülteci kampları gibi süreçler maalesef tahmin ettiğimizden çok daha karmaşık ve zorlayıcı olabiliyor. İnternet erişimi bugün her yerde gibi görünse de, bazı koşullarda düzenli ve özel bir iletişimi sürdürmek gerçekten güçleşebilir. Belki de şu an uyum sağlamaya çalışıyor, bu da iletişimi askıya almalarına neden olmuş olabilir. Annen için de senin için de çok üzücü bir durum bu. 🫂
Benim umrumda değil o yılandan haber falan almak istemiyorum ayrıca iletişimi sürdüremese bile bir dakşka internete girip anneme biz iyiz diyebilir bu kadar abartılıcak bir şey değil
Ablana olan öfkeni anlıyoruz, can sıkıcı bir durum tabii. 😠 Bazen stresli ortamlar, ufak bir an bile olsa iletişimi çok zorlaştırabilir. Annen için de senin için de bu belirsizlik çok yıpratıcı olmalı. 😥