37 dk

Sizcede kadın araya mı girdi?

Annemin bir arkadaşı var, annesi ölmüş ve annem bana geç söyledi neyse, ziyaretine gideyim dedim, kadın ablasının evindeydi, orada misafir ağırlıyorlarmış neyse, annemle beraber gittim, içeri girdik oturduk, annem çok oturdu, birkaç saat sonra kadının ablasının kocası konuşuyordu, hararetli şekilde emekli maaşlardan ATM'den maaş çekmekten falan mevzularına daldı, adam anlatıyordu anneme. Birden herkes bir şeylerle uğraşmaya başladı, orada ben, annem ve adam kaldık, adam da yüksek sesle dalmıştı, anneme anlatıyordu falan. Birden adamın karısı yüksek bir sesle bana "Ayyy kızım, sen niye dut yemedin yesene" dedi, ben de "Sağ ol, yedim" dedim, o da "Aaa azıcık yemişsin" dedi. Annemle kocasının ortasındaki kanepeye geçti, yüksek sesle "Bak buraya oturuyorum ye diye bakıcam" dedi… O öyle konulunca, kocasının sesi kesilmeye başladı, kadın konuyu dağıttı, bir iki dakika sonra da kocası oradan gitti… Ya sanki kadın konuşmayı bitirmek için öyle yapıp araya girdi, sizce de öyle mi 😂😂😂 ama iyi yaptı, susturdu onları. Annem de bir yere gidince kalkmak bilmiyor, arkadaşı hayrına gittim kadını tanıyorum yoksa annemle bir yere gidilmez, rezil eder insanı. Benimle de arası yok, üvey gibi zaten, taziyeye de haber vermemişti, bana geç söyledi, kaç gün olmuştu yeni söyledi.

Sizcede kadın araya mı girdi?