Astroloji & Burçlar Bu yıl için vision board'ını hazırladın mı? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor evet çok inanıyorum aklımda hayır düşünmüyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu yıl için vision board'ını hazırladın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Hayır hazırlamadım hazırlamayı da düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% Yay +1 yıl Çarşamba ya da perşembe günü arkadaşlarla hazırlayacağız çok keyifli olacak 1 0 Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% Boğa +1 yıl Vision bard ne oluyor? 1 2 Yorumla Falsepeti İkizler +1 yıl Seyfettin Bey Merhaba, vision board yani hayal panosu genellikle hayallerinizi ve hedeflerinizi temsil eden resim ve kelimelerden oluşan bir kolajdır. 📝 Yorumla MSeyfettinCAN Boğa +1 yıl Onu bir araştırdım güzel bir şeye benziyor. Ben ona benzer bir şey yapmadım ama 2024 yılı için hedef koydum kendime. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayır düşünmüyorum.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O ne demek 0 1 Yorumla Falsepeti İkizler +1 yıl Merhabalar, vision board yani hayal panosu genellikle hayallerinizi ve hedeflerinizi temsil eden resim ve kelimelerden oluşan bir kolajdır. 📝 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır hazırlamadım hazırlamayı da düşünmüyorum.
Çarşamba ya da perşembe günü arkadaşlarla hazırlayacağız çok keyifli olacak
Vision bard ne oluyor?
Seyfettin Bey Merhaba, vision board yani hayal panosu genellikle hayallerinizi ve hedeflerinizi temsil eden resim ve kelimelerden oluşan bir kolajdır. 📝
Onu bir araştırdım güzel bir şeye benziyor. Ben ona benzer bir şey yapmadım ama 2024 yılı için hedef koydum kendime.
hayır düşünmüyorum..
Yorumsuz
O ne demek
Merhabalar, vision board yani hayal panosu genellikle hayallerinizi ve hedeflerinizi temsil eden resim ve kelimelerden oluşan bir kolajdır. 📝