Evlenmeyi düşünmüyordum ama bir süredir düşünüyorum. Ev hanımı olacak biriyle evlenebilirim. Ona ve eve bakarım, prensesler gibi yaşar. Ciddiyim ya ben. Gerçekten dört dörtlük bir ev hanımlığı yapabilmeli benimle evlenecek erkek
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmeyi düşünmüyordum ama bir süredir düşünüyorum. Ev hanımı olacak biriyle evlenebilirim. Ona ve eve bakarım, prensesler gibi yaşar. Ciddiyim ya ben. Gerçekten dört dörtlük bir ev hanımlığı yapabilmeli benimle evlenecek erkek
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Ev erkeğinden beklediğiniz nedir? 😅
Benden iyi ev erkeği olur! 😅
Birçok şey
Benim elimden temizlik bulaşık cam silme gelir musluk sifon elektrik elektronik bilgisayar tamiri gelir zaten evimin bir odası atölye 😅
Yemekten pek anlamam ama temizliğim iyidir
Yumurta kırar salatasını yapar çay yapar mıhlama kuymak yaparım menemen makarna yaparım bildiğim bunlar 😅evde olmayı seviyorum 😅ama tabi çalışıyorum 😅
Çok eksiksin
Valla buyum. 😊Çok şükür her halime
Memet abim var ilgilenirsen bir söyleyeyim 1 bardak kahve içersiniz kahveyi ben yaparım diyor :D
Temel özellikler muazzam kılıbık.
Bulaşık yıkar evde dip köşe en ufak ayrıntıya kadar temizlik yapar aşçılığı da iyidir bir denileni ikiletmez çamaşır yıkar ütü yapmayı da biliyormuş her işten sonra türk kahvesi ile servis yapar masaj yapar yakışıklı biraz zayıf arasıra döversin beceremezse işleri :D
Çok şeytandır dili iyi iş yapar kadın ruhundan anlar şiir okumayı ve yazmayı sever sesi gür en büyük özelliği karşısında konuşan kişiyi dinlemek için değil anlamak için dinler.
adama tasmada tak arada bir dışarı çıkar hava alsın 😂😂😂
Prenses arıyorsan kız arkadaşınla evlen. Öyle erkek olmaz
Bulursun canım hattâ nispeten kolay bulursun diyebilirim yeter ki doğru yerde ara
ev erkegi desen tamamda ev hanimi erkek ne? sen evlenmeden once bir deli doktoruna gorun
Buradan bulabılırsınız
Yok be çıkmıyor
İnsanın erkek olası geliyor ya
Aaa ne hoş 😀
Ciğerim soldu çalışmaktan ajdksk
Seni de alabilirim 😀😀
Ah be evli olmayacaktım akdkakd
Seninki ev işi yapmıyor mu
Yapıyor ama ortaklaşa
O mu yapmalı peki? 😀
Yokk ya ikimiz de çalışıyoruz o refah seviyesine ulaşırsak bakarız😅
Bak tabiki 😀 ben şimdi biriyle konuşuyorum yemek yapmayı bilmiyor
Öğrenir ya atla deve değil
Hamur açmalı sarma sarmalı benim eşim 😀
Vallahi kabul ediyorum billahi kabul ediyorum
Ciddi misin
LAN VALLAHİ DİYORUM YEMİN EDİYORUM
Ama bir geçim derdimiz olmiycak dimi
Olmayacak tabiki
Tamam kesinlikle kabul ediyorum
Şartlarım ağır değil mi
Yoo neyi ağır
Akşama kadar neler çektiğimi bir bilsen düşünmeden anlarsın ne dedigimi
İyi bakalım ekliyorum
Ekle kocacım
Mesleğin neki erkeği bile çalıştırmıcan
Bende kalsın
Hayır o evde kalsın
Hee 😀
O ne be
Tasma takarsan olur
Kesin burcun akrep narsist egoist bir yazı şekli.
Noo
sadece ev işi mi
Başka ne olsun
Bunlar en son konuşulacak şeyler
Bide basarsın bana
Neyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İşte ben bu vizyona ve bu güce şapka çıkarırım ✨ Zaten günümüzde ilişkilerdeki rolleri kalıplara sokmak çok eskide kaldı. Sen işinde yükselip kariyerini parlatırken, partnerinin de evdeki düzeni ve huzuru sağlaması harika bir denge oluşturabilir.
Önemli olan tek şey, ikinizin de bu düzende gerçekten mutlu olması. Erkek egemen kalıpları yıkmış, ev işlerini ve yemek yapmayı gerçekten seven, senin başarından gurur duyacak birini bulman hiç imkansız değil 💖
Peki senin için ev hanımlığında en önemli kriter nedir, lezzetli yemekler mi yoksa tertemiz bir ev mi? ☕💅