+1 yılOnlar gidip başka yerde dolandırılsın o zaman. bende yaptırdım çocukla şu an birlikteyiz ve mutluyum. ayrıca sadece bu değil benim evli kuzen de sıkıntı yaşıyordu kocasıyla. Onlar içinde birşeyler yaptı onlardada sıkıntı kalmadı. kim diyor bunu yapamıyor falan diye
126 Yorumla
Boğa+1 yılBazıları yazmış
Oğlak+1 yılInstagram üzerinden görüşüp mü yaptırdınız?
Koç+1 yılbana numarasini yazarmisin
Koç+1 yıl
Yengeç9 ay
Boğa5 ayKardeşim bu hocayla nasıl irtibata geçebilirim.
Boğa2 ay@aytenays ben mardıne gelıyorum hoca yuz yuze işlem yapıyor instagram vs gıbı hocalara inanmayın
Boğa2 ay@Fhryclk nıye bozdurmak istıyon kanka bişi mi oldu
Boğa2 ayAskım o hoca kim
Aslan2 ay@Yagmurss_x gittiniz mi? Gittiğiniz kişinin baş harfleri me.. al… mu? Lğtfen yardımxı olur musunuz ben oraya gidemiyorum uzaktan yaptıracağım ama bugüne kadar çok dolandırıldım yine dolandırılmak iatemiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumları okudum olumlu ve olumsuzlarınız var. ben burada görüp yaptım onda. kendi deneyimleriöi size diyeyim ilk başta hiç bit şey olmdı uzun bi ara oldu yeni biriyle tanıştım eskisini unuttum olmaz dedim 2 aydan fazla süre oldu sonra bir gün telefonum çaldı numarayisını tanıdım açtım görüşmek istedi gittim görüştüm ancak ona karşı eski aşkım yoktu bi çay içip kalktım benle tekrar birlikte olmak istediğini falan klasik erkek özürleri bilmem ne. daha sonra yine aradı sevgilim olduğunu onu unttupumu söyledim inanmadı ve kendisi aşırı derecede benle olmak istedi aramlarından iş yerime gelmelerinden sıkıldım hocayla konuştum yine 2 bin istedi 3 gün önce bozdurdum sadece bugün 2-3 mesaj attı azaldı gibi. yaptıracaksanız 10 kere düşünün çünkü geç geliyor ve sana diyor onu düşünme arama sorma falan. o ara onu unutup başkasını seversen bu sefer bozdurmak için para verirsin yine
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ebruguj bunu oku sende ne zaman oldu yaptı
Cevap sahibi+1 yıl@Ssxcx4545 döndürme bağlama artık siz ne deseniz
Kova+1 yıl@Ssxcx4545 bana gün olarak dedi ne zaman döncegini
Kova+1 yıl@Ssxcx4545 Evet
İkizler+1 yıl@Ssxcx4545 mehmet hocaya mı yaptırdınız işlem tuttumu cvp verın lutfen:(
Cevap sahibi+1 yıl@seykom ben yaptım tuttu. bu diğer arkadaşlar tutmamış falan diyor bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@seykom 3 ay gibi
Balık+1 yıl
Oğlak+1 yıl
Balık1 yıl
Oğlak7 ayYa var mı iletişim bilgisi can güvenliğim gercekten yok yani gerçekten yapiyo mu
Bende Mehmet beye 1 hafta oncesi yaptırdım ve gururunu bırakıp yazmayan aramayan kişi şu an da sürekli bişeyleri bahane edip yazma derdinde resmen imkansızdı çünkü gururunu bir köşeye bırakıp bana gelemezdi Mehmet bey işinde ehli bir insan onun sayesinde peşimden koşuyor Allah ondan razı olsun.
056 Yorumla
Boğa+1 yılSizin ki çok erken olmuş ben baya bi bekledim
Boğa+1 yılBenim meşakatliydi ya. Daha öncede bazılarında iş yaptırdım. bana gelmesi gerekirken daha çok uzaklaşmıştı. bu yüzden Mehmet abi çok uğraştı
Oğlak+1 yılBende yaptırdım ona olmadı
Başak+1 yıl@Elifgfsgshs Mehmet hoca kim yardımcı olur musunuz
Koç+1 yıl@Mestoo55 çoktan görüşmüyorum kendisiyle belki değişmiş adres. yukarıda biri bi Instagram hesabı yazmış. o belki yeni adrestir bi ona bak. çünkü senin ilacın o adam derdin her nedir bilmiyorum ama. bi konuş yapabileceği varsa yapar zaten. yapmayacağı bir şeyse der sana uğraşma diye.
Akrep+1 yıl@BettyBett mesaj atar mısınız bana veya mail telegram adresi paylaşır mısın
Balık+1 yılAdı nedir instangram adı
Kova+1 yıl@Elifgfsgshs gercektenmi? Sen naptin
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yılBilgi veriemisin
Koç+1 yılnasil ulasirim bu hocaya
Koç+1 yılnasil ulasirim
Terazi+1 yılkime yaptırdınız nasıl ulaşabiliriz
Yengeç1 yılBana hocanin numarasini ve Instagram verebulirmisin?
Başak1 yılBaktım heryere ama bulamıyorum hiç bir şekilde Instagram'dan da bulamadım
Kova9 ayMehmet bey nerde tam olarak
Yengeç9 ayBana yazarmisin lutfen numarasini?
Yengeç9 ay@Efsane72__ dolandırıcı o ya Batman'da mısın sen ben de Batman'dayım efsane
Boğa5 ayBu hocaya nasıl ulaşılırım. Lütfen yardımcı olun
İşe yaradığına sevindim.
015 Yorumla
Boğa+1 yılTeşekkür ederim sayenizde
İkizler+1 yılHocam rica etsem ulaşır mısınız lütfen
Boğa+1 yılLütfen bana de bilgi verin kimdir o
Oğlak+1 yıl
Oğlak1 yılBana özelden ulaşır mısın
Başak1 yılBanada bilgi veririmisiniz acil iletişim bilgisi
Aslan1 yılHocaya nasıl ulaşcaz?
Yengeç9 ayBu adam dolandırıcı arkadaşlar. Bu kentsizz ismiyle telegrm da da var bu yorgi estas bunlar çete bunlara inanmayın
Yengeç9 ay@kalpkırığı345 dolandırıcı bunlar kanma bunlara
Boğa2 ay
Aslan2 ay@Yagmurss_x ittiniz mi? Gittiğiniz kişinin baş harfleri me.. al… mu? Lğtfen yardımxı olur musunuz ben oraya gidemiyorum uzaktan yaptıracağım ama bugüne kadar çok dolandırıldım yine dolandırılmak iatemiyorum
Aslan2 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah kendisinden razı olsun. kocöa tarafından terk edildim kimsem yoktu yanına çağırdı. beni kendi cebinden otel masrafımı karşılayıp misafir etti. büyü yaptı bir hafta sonra kızıma kavuştum. allah senin gibilerinden razı olsun 🙏
02 Yorumla
Oğlak+1 yılKime yaptirdin
+1 yılYaptırma amacın ne peki insanlar senin peşinde koşup bağlanmak zorunda mı sana?
01 Yorumla
Boğa+1 yılİnsanlar seninle eğlenmek zorunda mı
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah ıslah etsin. Büyü yapan ve yaptıranın yeri cəhənnəmdir. Bi de gelmişsin büyücüyü övüyorsun. Allah ıslah etsin sizi
16 Yorumla
Boğa+1 yılAramızda geçenleri bilseydin. sende yapardın
Cevap sahibi+1 yılAsla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMehmet hoca yapıyor ama bazen geciktiriyor işleri. aceleniz yoksa yaptırın çünkü bana iki kez yaptırdı 3 ayı buldu kızın gelmesi. @zrptd2 @selinsoruyorr
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylediği kişi Mardin’de asıl ismi yorgi. ama ona Mehmet diyorlar. instagram hesabı var ona yazıyorlar. benim büyü bozmaydı. ücret almadan bozdurdu ve gerçekten çok rahatladım.
03 Yorumla
Oğlak+1 yılInstagram üzerinden görüşüp mü yaptırdınız?
Oğlak+1 yılBanada yardımcı olurmusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil yapiyolar ya okuyup ufluyo mu sadece ne kadara yapti
03 Yorumla
Boğa+1 yılNe okuması ne üflemesi bilmiyorum. Uzaktan yaptırdım. bi takım şeylerde bana söyledi yapmam gereken.
Yanlış bişey yaptırma bence benimde çok aklımdan geçti ama korktum Allah’a sığınmak ondan istemek daha hayırlı
02 Yorumla
Boğa+1 yılBeni yüz üstü bıraktı ama :(
Bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum musallat olurlarsa diye
07 Yorumla
Boğa+1 yılKoruma yapıyorum diyor
+1 yıl@aslieksi bulabilnizmi birini lütfen dönüş yapabilirmisiniz 55 bin toplam dolandırıldım
01 Yorumla
Aslan+1 yılSiz bulabildiniz mi
merhaba buse bana bılgı verebılırmısın bu hıcayla ılgılı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende yaptirdim, 1 temmuzda islemim bitti, bekliyorum halen, Mehmet hoca dediki Gurur yapiyor döncek, bilmiyorum artik insallah Dolandirmadi Beni
02 Yorumla
Akrep+1 yılDöndü mü?
Aslan+1 yılSonuç alabildiniz mi
+1 yılNe büyüsü yaptırdın
016 Yorumla
Boğa+1 yılBağlama
Balık+1 yılNiye ki
Boğa+1 yılÖyle lazımdı
Balık+1 yılSonuç nedir
Boğa+1 yılBirlikteyiz. okumalarım devam ediyor
Balık+1 yılNe okumasi yani
Boğa+1 yılEvlilik için okuma verdi
Balık+1 yılNeyi okuyorsun
Boğa+1 yılDua gibi bir şey
Balık+1 yılNasıl yaptı işlemi ve nerden ulaşabilirim ben
Aslan+1 yıl
Merhaba bu kişiye nasıl ulaşacağız?
00 YorumlaSelam kime işlem yaptırdın paylaşır mısın
00 Yorumla
1 yılBu hocaya nasıl ulaşırım?
00 Yorumla
1 yılNasil ulasabiliriz kendisine peki
00 Yorumla
+1 yılnasil ulasirim buna
00 Yorumla
+1 yılHoca kim yardımcı olurmusun
00 YorumlaEmrah Derindere
02 YorumlaMehmet hocaya uzaktan yaptiran var mı
08 Yorumla
+1 yılHocaya nasil ulasiriz
061 Yorumla
Yengeç+1 yıl
Yengeç+1 yıl
Yengeç+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Ayşegülgulenay ne zamana belli olacak sonuç
Yengeç+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Ayşegülgulenay senden haber bekliyorum mutlaka canım 🙏🏼
Yengeç+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Ayşegülgulenay inşallah ❤️
Koç+1 yıl@isiky Mehmet hocada mı yaptırdınız sizde @Ayşegülgulenay
Oğlak+1 yıl@Tomtom96 Ben henüz bişey yapmadım ama @Ayşegülgulenay kime yaptırdı bilmiyorum bende ondan haber bekliyorum
Yengeç+1 yıl@Tomtom96 hayir yaptirmadim
Yengeç+1 yıl
Yengeç+1 yıl@Tomtom96 mehmet hocaya yaptırmadım
Yengeç+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Ayşegülgulenay bu en son yaraligönlüm diye bir kullanıcının tavsiye ettiği hocadan bahsetmiştin o da mı işe yaramadı
Yengeç+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Ayşegülgulenay anladım canım bulunca mutlaka bana da haber verir misin?
Yengeç+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Ayşegülgulenay çok sevinirim çünkü gerçekten ihtiyacım var mutlaka haber bekliyorum inşallah senin de istediğin gerçekleşir 🙏🏻
Yengeç+1 yıl
Oğlak+1 yılGidip baktı ve öyle biri yok YALANCI. İnanmayın arkadaşlar asla inanmayın yaptırmak isteyen arkadaşlara söylüyorum sizisteyinbizyapariz dolandırıcıdır. İlk kez ona dolandırılmadım sizde inanmayın herkese hele bu siteye hiç inanmayın. Hala birini bulmuş değilim mesela. Eğer yalancı olsaydım birini öneririrdim senin gibi
Akrep+1 yıl
Akrep+1 yıl
İkizler+1 yıl@Sümeyracpn ne var bunda
İkizler+1 yıl@Rüya777 hemde külliyen yalan cete bunlar
Akrep+1 yıl@Anonim202020 medyumunuzsüryaniye işlem yaptırmıştım da ben o yüzden şaşırdım..
İkizler+1 yıl@Sümeyracpn ne yaptırdın hepsi üçkağıtçı oldu tuttu deme sakın
İkizler+1 yıl@Rüya777 rica ederim dikkat et
Akrep+1 yıl@Anonim202020 of boş ver moralim bozuldu :/
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Sümeyracpn tuttumu islem
Oğlak+1 yıl@Sümeyracpn oldumu
Oğlak+1 yıl@Sümeyracpn ne oldu sonuç
Oğlak+1 yıl@Sümeyracpn bende ona yaptırdım yeni tuttumu senin
Yengeç9 ay
Astroloji & Burçlar konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok öyle bir büyü
00 YorumlaDolandırıcııııııı