Var mı aramızda ilgilenen, bir alanda kendini geliştirmeye çalışan, renklendirilmemiş henüz bitirmediğim bir çalışma, umarım bir gün daha iyilerini yapabilirim :DRenklendirmesini yapmadım henüz
þórtaclausa | Kültür & Sanat konusunda 229 görüş paylaştı.
Guru
27 gü
Hoş görünüyor yazıları anlayamıyorum yalnızca ^ben onu yedim, haricinde. Karikatür çizmeyi çok isterim. Aklıma her an çok hoş şeyler geliyor da çizemiyorum. Üşendim uğraşmaya da
Yazılar biraz aceleye geldi ya yazamadım daha doğrusu o anda müsait değildim düşünmeden çirkin çirkin yazdım işte... Çok keyifli bir iş kesinlikle uğraşmaya değer yapmalısın teşekkürler <3
Yok aslı bende olduğu sürece problem yok Erdil Yaşaroğlu emeğinin hiç edilmesinden dolayı açmıştır davasını ve haklı da buluyorum çünkü profesyonel anlamda karikatüre can vermek uzun ve zahmetli bir süreç e tabi maddi boyutu da var bu işin, telifsiz şekilde maddi getiri sağlaması için yapılan çalışmalar asıl sahibinin gücüne gidebilir, benim karikatürlerim çok amatörce öylesine kendime kadar çiziyorum yani bir beklentim yok tepe tepe kullanın :D
Görüş sahibi
29 gü
Haklı tabiki adam canım, şaka yaptım sadece ve karikatürü pek sevmem ama güzel çizmişsin 😘
Tatlı olmuş ama geliştirilebilir. Birde özgün karakterler yaratın derim, sıradan canlılar olabilir ama sizin imzanızı taşıyacak özgün çalışmalar olsun. Özgün değilsiniz demiyorum yanlış anlamayın ama pörtlek gözlü tavukla genelde karşılaştığım için öyle dedim.
Çizimlerinizin üstünde de biraz çalışırsanız harika şeyler ortaya çıkabilir. :) Kolay gelsin.
Öneriler için teşekkürlerimi sunuyorum üzerinde çalıştığım şeyler var ama henüz göz zevkini sıfıra indirecek düzeyde olduğu için bitirmeyi bekliyorum onları da paylaşıcam yakında umarım yeniden denk gelebiliriz, çok açık biriyim bu konuda her türlü eleştiri kabulüm sonuçta amatörce çiziyorum sağolun :)
Ben çok severim karikatürleri, o nedenle eleştirdim zaten. :) Hikayesi olsun mesela, seri oluşturabilirsiniz. Ya da bağımsız olarak bakacaksanız farklı karakterler oluşturmanız gerekir sürekli. Umarım dilediğiniz çizimleri yapabilirsiniz, kolay gelsin. :)
Çok teşekkür ederiim yazarken biraz aceleye geldi ya ben sağlıkçıyım böyle çok nadir aralarda çiziyorum tam yazarken hastalar gelince öyle oldu biraz teşekkür ederim yeniden :) <3
En İyi Kız Görüşleri