Yüz bölgesinde sir ağdanın alternatifi olan, iple tüy alma yöntemi oldukça acılı bir yöntem. İstatistiklere göre, lazer epilasyon da yüz bölgesi için çok yaygın değil. Ben de yüzümde sir ağda kullanıyorum ve bu zamana kadar da sorun yaşamadım.
Sir ağdanın üzerinde 'Yüzde kullanmayınız.' gibi bir uyarı olmasına da şaşırdım. Hassasiyet, tahriş gibi sorunlar oluşturabileceği için kullanmaması öneriliyor olabilir ama gerekli tedbirler alındıkça sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Ağda ile bıyık alma nasıl yapılır?
Sana adım adım doğru bir şekilde ağda ile bıyık almanın püf noktalarını anlatayım. Ağda öncesinde, ağda yapacağın bölgeye biraz pudra sürebilirsin acıyı ve tahriş riskini azaltacaktır.
1. Yeterli miktarda sir ağdayı, ağda çubuğu yardımıyla dudak üstüne sür.
2. Parmaklarınla ağda sürdüğün bölgeye bastır ve tek hamlede çek.
3. Sonrasında cildinde kalan ağda kalıntılarında kurtulmak için sir çıkarıcı yağlar kullanabilirsin. İşte bu kadar!
Veet sır ağda bandı var bir de bende (12i pembe ambalajda oluyor ya onlardan var hatta üzerinde Easy - Gelwax yaziyor) onları kullansam bişey olur mu arka kısmında yüzde kullanılmaz yazıyor ama bilemedim 😦 o bahsettiğin bunların fotoğrafını atma imkanın varsa atar mısın hangileri olduğunu bilmiyorum da
Veet sır ağda bandı var bir de bende (12i pembe ambalajda oluyor ya onlardan var hatta üzerinde Easy - Gelwax yaziyor) onları kullansam bişey olur mu arka kısmında yüzde kullanılmaz yazıyor ama bilemedim 😦 o bahsettiğin bunların fotoğrafını atma imkanın varsa atar mısın hangileri olduğunu bilmiyorum d a
En İyi Görüşler