Kolumdaki kıllar çok mu kötü?

Bu mu az kılların çok olmasının ten rengiyle ne alakası var kiminin çok olur kiminin az ben de esmerim seninkinden daha az var türlerim bence almalısın bir kadında kıl hoş durmuyor ayrıca çoğaldığı falan da yok alınca daha pürüzsüz daha güzel duruyor zaten bir kere aldın mı hep almak istersin görüntü olarak hoş duruyor tüysüz kol.
evet az zaten yakindan bakinca belli oluyor sadece ayrica esmersen cok daha fazladir
sen anca kendini kandirirsin esmer kizlarin biyigi bile cikiyo
Tamam sende arada o biyigini al unutma
Abinle yer degistirmissiniz o zaman o kadin gibi kollarini aliyor sende biyikli biyikli iyy
dikkat et ibrahim tatlisese benzemesin biyigin
yok kanka sen esmersin sana cok lazim oluyor onlar
Buna erkek kolu diyenler hayatında erkek görmemiş bence, ya da hormonal sorunları var. Bu nasıl erkek kolu olabilir :)
Bana tuhaf geliyor işin aslı, daha doğrusu tuhaftan ziyade çok zahmetli, her yerini de alamaz yahu insan, üşenir, bıkkınlık verir, vermez mi? Kendin rahatsız olmuyorsan bırak kalsın böyle, hiç de öyle rahatsız edici, bu neymiş yahu dedirtecek bir görüntüsü yok. Bu kadar uğraşsa herkes, hayattan soğur insanlar yahu.
Oldu olacak toptan ağda kazanına sokup çıkaralım kadınları.
evet bencede cok abartiyorlar sacma sapan yorumlar yapmis cogu
Kolunu yalatma veya kol fetişin yoksa kötü durmuyor. Ve doğal hoş duruyor. Ben fazla bakımlı kızları sevmem. O kızlar çünkü o bakımı tek bir erkek için yapmaz. Ondan onlardan ne eş olur ne ana olur. Senden iyi ev kadını olur.
Çok saçma bi görüş bakımın karakter veya ahlakla ne ilgisi var
Bir insan için biri onca süslenmez. Amacı herkese güzel gözükmektir. Tek bir kişiye değil, ayriyeten herkes o kişiyi severse - o neden tek kişiye bağlı kalsın. Düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın. Bakım var bakım var. Birde o var. Çekici olmak için yapılan bakım ile güzel olmak için yapılan bakımı aynı tutmuyorum...
Süslenmek ve bakım yapmak ayrı seyler. Ki burda konumuz bakım. Ama eger süslenmek bile olsa bi insan kendi icin süslenir kendini aynada bakınca güzel bulmak için. Anlaşılan o ki demek istediğimi gene anlamıycaksınız bu saçma sabit fikirlerle kalın...
Anlatıyorum işte ama anlamak istemiyorsunuz. Ve sizin düşüncelerinizle cebelleşmek istemem.
İnsan oğlu tek bir şeyle doyup hayatını ilerletmek istemiyor olmuş olsa idi. Bu dünya bu kadar genişlemezdi. İnsan oğlu doyumsuzdur. Bu benim tamam yeter demez. Dese bile hep içinde bir şey kalır. Utne mi ne diyorlar işte o. Eğer biri çok çekici olursa. Ona ulaşmak isteyen çok olur. Ve biri ile beraberken bir gün o ulaşmak isteyen kişilerden biri onun aklını çeler. Bu gerçektir. Kimse peygamber değil. Şimdi bir şey diyeceğim linçe uğrayacağım onu da demiyorum. Peygamber bile tek eşli değil. Sen sonra gelmiş o olur bu olur diyorsun. Senin söylediğin cümlelerin sadece hayalde gerçeklik payı var. Duygusal olarak bağ falan filan da diyeceksen deme yani. Sonra erkekler onca kişi ile çıkıp neden biriyle evleniyor. Adam gidip güzelliğine düşkün kızla neden evlensin. Hayatını mı yaşasın yoksa karıma kim baktı kim sarkacak sarkan var mı gider mi gitmez mi? İşe gidiyorum sabah 7- akşam 7 spor nasıl yapayım karıma layik koca olacak mıyım falan filan. Bunu mu düşünsün. ben düşünmek istemem. o yüzden istemem öyle birini hayatımda... Sebebim bu...
Kafanızı anlamam mümkün değil. Eğer eşiniz size sadık ve ahlaklı biri ise kimsede kimsenin aklıni falan celemez. Neyse size pasaklı eşinizle mutluluklar.
Ne demek efendim😏
Oturturuz evelallah😅
Ben anladim sizi ama çok zor sizinle tartışmak kendimi niye yıpratayım. Uykunuz yoksa KS de pasaklı ayrıyeten kimsenin bakmayacağı bir çirkinlikte eş arayabilirsiniz.
Seve seve😏
@matmazeling pardon da pasakli vs derken bana mi diyorsunuz
Cevap
55Cevap
beğenen erkek de var, beğenmeyen erkek de var orası ayrı. ayrıca vücudundaki kılla ne yapacağının kararını çoğunluk erkeğin bunu sevip sevmemesine göre mi alıcaksın saçmalama ya kendi hayatını başkanlarına göre şekillendirme. almak istiyosan al almak istemiyosan alma, arada kalıyorsan da kendin bi karar ver başkasının sana kıllarını alıp almıcağını söylemeye hakkı yok. bir de aldıkça çıkıyor demişsin ne sanıyodun bi daha alınca ömrün boyunca çıkmadığını mı? çoğalma, sertleşme oluyo yalanını kim attı size bilmiyorum ama ağdayla düzenli bi şekilde alırsan aksine azalma olur.
sen bunları gereğinden çok ama çok fazla sorun etmişsin, igrenmek ne demek bilakis onlar senin pamuksu güzelliklerin ve tabiki kesinlikle alma. Böyle zarif pamuk gibi bir güzelliği kollarındaki bu güzellikler için sevmeyecek olan erkek zaten güzel bakmasınıda bilmiyordur , güzelin ne olduğunuda bilmiyordur. Hiç sorun etme hayat yolculuğuna mutlulukla devam et. 😊.
tesekkür ederim
Rica ederim 😊
Allah'ın yarattığı her şey güzel ve bir amaca yönelik olarak yaratılmıştır
Eğer kolların daki kıllar gereksiz olsaydı Allah yaratmadı emin ol bende buğday tenliyim sadece bacak ve kollarımı almam iki kere aldım oda meraktan şimdi sana ne desem alıcaksın al kötü bir şey değil ama seninkine fazla değil yani aman aman Amazon değil ben doğallıktan yanayım bence kolların iyi bunları dert etme sen güzelsin hayata başka konulardan atilmalisin yani demek istediğim kollarını istiyosan al ama hiçbir organın için bu daha kötümü deme ben kolumunalmam beni bu yüzden beğenmeyen umrumda değil zaten oylesiyle işim olmaz beni kolların icinmi seviyo sevmesin o zaman istersen al ama kötü değil emin ol
Eski adamlar sevdiceklerinin bir tane kılı için ölmeye razıydı Şimdiki adamlar sevdiceklerinin kol kılını görünce o narin mideleri kalkıyor
Hepsi değil Şükür
Evet cok haklisin demedikleri laf kalmadi yorumlara baksana yok pismisim yok bakimsizmisim biktim boyle insanlarda
Bakımsız değilsin hayatını istediği gibi yaşayan bir insansın kimseye göre değil kafana göre takıl
Lazer epilasyon alexandrite falan pek işe yaramıyo yani tekrar çıkar emin ol, kendimden biliyorum işe yaramadı. Her neyse iğneli epilasyon yaptır en garanti ve kesin çözüm bi daha hiç çıkmaz, ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum. Bi de bi öneri daha veriyim palette delux 7 tona kadar renk açıcı var onu sür kıllar belli olmaz
tesekkur ederim
Rica ederim
Bu arada burda boş boş yorum yapan vücutları kıldan geçilmeyen, beyinleriyle cinsel organları yer değiştirmiş ayı bozuntusu erkekleri ciddiye alma
aynen once bi aynaya baksinlar gereksiz insanlar
Hayır tabii ki de. Hiç sıkma canını canım benim. Benim bir arkadaşımda da var. Hatta seninki yanında hiç bir şey. Bıyığını falan alıyor fark ediyorum ama kolunu almıyor. Hiç kafasına takmıyor. Bakımlşüı bir kız ama kollarında kıllar var. Yani kolunda kıl olması asla bakımsız olduğun olduğun anlamına gelmez canım. Sıkma canını.
tamam tesekkur ederim
Epilasyon mantıklı gibi kötü değil tabi moral bozma
kola da epilasyon yapilnaz ya sivilce cikiyo
eğer kıllarını almak istemiyorsan papatya suyu sürüp birazcık güneşe çıkarsan kılların sararmış olur ama eğer bence öğlece görürler diye düşünüyorsan ağda yap biraz zahmet vericek evet ama sonrasında karınca yumurtası yağı sürdüğün zaman kılların azalır ya da paraya kıyıp epilasyon yaptır
Hayır tabiki insan kolu gibi midemde kalkmadı bence olabilir ayrıca beyenmeyenler senin sevgilin ya da eşin değil o yüzden onları ilgilendirmez kolunun kıllı olması
Almak istiyorsan al senin kolun
evet haklisin
o kadar kıl her kızda var merak etme dikkat çekmiyor fazla ama rahatsız oluyorsan al yani
evet herkeste var bana demedikleri laf kalmadi yok bakimsizsin yok pissin vs
offff salla herkes çok mu mükemmel sanki ayrıca sen ne yaparsan yap kendini tam bi şekilde begendiremezsin kimseye insanlar yine bir şeyinde bulur bir kusur kendini kimseye begendirmek zorunda da değilsin ayrıca boşver o yüzden
aynen oyle
Aman almayla ne ugraşacan bu alinmali algısıni kendi kendimize yapiyoruz ha. Hicte rahatsiz edici gozukmuyor
Şöyle şeyleri takmayın alıyorsunuz çoğalıyor bunda bir şey yok rahat olun 🤦♂️
bence normal zaten herkeste var ama herkes tiksinmis
Herkese göre hareket etme onlar önce kendisine baksın canım 💁♂️
aynen her yerinde kil cikanlar gelmis koldaki kila igrenc diyolar
Bak sana o yorumu yapan çoğu kadın çoğu erkek görünmeyen yerlerinde penis vajina koltukaltı baksan hep kıldır 🤷♂️
Bu hayatta sadece pis düşünceler, zihniyetler kirlidir, iğrençtir.
Ahahahshs güncellemeye yarıldım ne diyeceğimi unuttum lan
Kendi vücudunu seviyorsan kimin ne dediğini umursama :d
Kötü durmuyor. Tercih meselesi sırf kolunu almadın diye pis, bakımsız olmazsın. Eğer rahat hissetmiyorsan almalısın.
evet insanlar kafayi yemis kolumdaki kil yuzunden bakimsizsin diyen mallar yorum yapmis hep
Bende öyleyim sarartici kremler var onlardan deneyebilirsin o zaman ben burdayım demiyorlar😅
sen yaptin mi yakindan cok belli olur mu sari
Ben kullandım sapsarı olmuyir korkma tüy renginin o koyu görüntüsü gidiyor.
peki ne sıklıkla surmek gerekiyo
Kremlerin arkasında yazıyor şu an kullanmadigim için sizi yanlış yönlendirmek istemem🥰
tamammdir tesekkur ederim
Doğal güzel falan gibi polyannacılık yapamicam
bence kötü duruyo ağdayla alırsan sert çıkmaya devam eder
lazer epilasyon yaptır hem çıkma süresi uzar hem her seans sonrasında zayıflar tüyler
onu yaptiracsk param yok malesef
Ben yıllardır epilasyon makinesiyle alıyorum ve kalınlığı değişmedi. Sen de dene istersen pek acımıyor.
bacaklarimi oyle aliyorum ama cok aciyo kolda dusunemiyorum bile
Mühim olan senin nasıl hissettiğin başkalarının ne düşündüğünü önemseme
Direk epilasyona gitmen daha mantıklı. Aslında senı rahatsız etmiyorsa kimin ne söylediği umrunda olmasın.
En İyi Cevap