Öncelikle merhaba, Denemek amacıyla sesunun boncuk ağdasını aldım daha önce hiç boncuk ağda kullanmamıştım. Bu ağda koltukaltı, bikini bölgesi gibi kılları kalın olan bölgeleri kolaylıkla aldı ancak normal bacak kılını almadı maalesef (ya da ben beceremedim bilemiyorum) başka boncuk ağda kullanan varsa bacağı hangi boncuk ağda alır ya da ağdalar arasında en iyi sonuç veren hangisidir yardımcı olursanız sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Merhabalar canım öncelikle iyi günler dilerim ben hiç kuaförde ağda yaptırmadım, Boncuk ağda da kullanmadım, evde de konserve ağda kullanmadım hazır yapıştırılıp çekilmeli ağdalardan kullandım. benim kullanıp en çok sevdiğim hazır ağdalar ise Remove ve Veet oldu bunların hassas cilt olanlarını kullanırsan ben sorun yaşamadım bence sende yaşamazsın. Bir video izlemiştim youtubede boncuk ağda için kılları dipten almıyor demişti.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
şekersiz olanı alırsan tüylerin daha uzun süre dayanır
16 Yorumla- Soran+1 yıl
:( hiç almadı ki uzun mu sürdü kısa mı sürdü bakayım
- +1 yıl
Ha senin kullandığın başkaaaa. onu kullanma, o vajina için idealdir, tercihen koltuk altını da alabilirsin ama şekersiz boncuk ağda bana daha kolay geldi. kollarını, bacaklarını, hatta sivilce çıkarmazsa yüz tüylerini bile şekersiz boncuk ağdayla alabilirsin.
Senin kullandığın parça parça kopuyordur zaten. olmaz onunla - Soran+1 yıl
Evet parça parça koptu hep. Peki bu şekersiz boncuk ağda da soyulabilenlerden mi
- +1 yıl
evet öyle.
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim. Acemiydim boncuk ağda konusunda beceremeyince yeniden makineye dönmek zorunda kalacağım diye korktum açıkcası. Bilen birinin yardımcı olması benim için iyi oldu tekrardan çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek, diğer kullandığın (vajina için olan) kalıp ağda diye geçiyor, aklında bulunsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Boncuk ağda mı, sakın ha sakın bı ara çok popülerdi internetten 4paket ve ısıtıcısıni aldık... yeminle iğrenç internette videosunu gösterdikleri gibi değil kesinlikle ne sürülmesi kolay ne çekmesi çok acitiyo ve heryere dokuluyo.. ama kıvamı kesinlikle videolarda gözüktüğü gibi değil almanı asla tavsiye etmiyorum. bizimkiler duruyo yapmıyoruz...çünkü çok acitiyo.. BİM'in ağda bantları daha iyi pratik
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sanırım birkaç çeşidini daha denicem onlar da olmazsa mecbur pes edicem 🤷
Neden Hassas ciltler için kullanılan köpük ya da sprey kullanmıyorsun. Çok rahat, püskürt bekle yıka tertemiz.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi