Arkadaslar oncelikle beni asagilayan yorumlar istemiyorum kadinda kil olmaz gibi. Benim özel bolgemde ve popo arasinda killar var. Tüy degil simsiyah ve diken diken killar. Maalesef aldigim zaman cok aciyor bu yuzden hep jilet tercih ettim. Ağdaya gitmeye cok utaniyorum evde almaya calisiyorum. Tum vucudumda tuy var ama ozel bolgemde ve anus cevremde ya da kol altimda sirtimda killar yogunlukta. Bu arada temizligime dikkat eden biriyim kil ile temizligin bir ilgisi yok. Isterse bir kadin killarini da almaz bu onun kendi tercihidir. Sorum ise agda disinda bu killardan kurtulmanin yolu yok mu acisiz bi sekilde?
Cevabın nedir?
oncelikle normal duzeyden fazlaysa killarin endokrine gorunmeni tavsiye ederim. ben killarimda anormallik sezdigimde endokrine gitmistim. yumurtalik kistim oldugunu ogrendim ve bu da killanma ve sivilce yapiyordu. kist tedavisi gordukten sonra da lazer uyguladik ve su an killarim anormal degil gayet normal duzeyde
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Aslinda kist vb. Durumlar bende de olabilir belki bilemiyorum kil sebebiyle hic gitmedim genetiktir diye ama ozel gunlerimde cok asiri agrili gecmeye basladi tansiyonumu dusurecek kadar. Bu kist falan tedavi edilmezse hayati risk doguracak sonuclar tasiyor mu peki?
- +1 yıl
ben de genetik diye dusunuyordum ama degilmis. bence kil olayini as. utanma. cok iyi anliyorum seni gercekten erkek kili gibi oldugunu biliyorum. gogsunu sirtini belini gobegini boynunu hayal edebiliyorum. ama bir uzmana danismadan ilerleyemezsin. veyahutta lazere gittiginde yine gostereceksin. ve emin ol yalniz degilsin:) utanilacak hicbir sey yok.
En İyi Cevaplar
Belki böyle sevicek birisi neden hemen bi yok etme çabası?
17 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayatimda birisi olmasa bile ben aynaya baktigim zaman kendimi guzel ve bakimli gormek isterim bu yuzden kurtulmak istiyorum ayrica yaz aylarinda ya da ozel gunlerde zorlugu olabiliyor. Bu yuzden almak istiyorum
- Soran+1 yıl
Mesela sevgilimin kolunda bile kil yok ben ondan daha killiyim utaniyorum
- Soran+1 yıl
Evet sevenler ama benim tum vucudum tuylu ve killi. Mesela parmaklarimda da tuyler var belli oluyor. Ve gogus aramda gogus uclarimda falan da var. Ama eldivenle aliyorum gogustekileri ama gobegi gogus arasini ve de ozel bolgeleri alamiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Kuaföre gidebilirsin bı mıdır ayarla hep ona git
Ayrıca özel bolgen popo aralarin içinde lazer epilasyon
Başka varsa sorabilirsin12 Yorumla- Soran+1 yıl
Gittigim kuafor var ama hic agda icin gitmedim cunku marketten agda alip kollarima falan yapiyodum. Kuafore aldirirsam bu kiz da ne kadar killiymis gibi dusunmelerinden konusmalarindan korkuyorum ve igrenir ya da rahatsiz olur diye gidemiyorum
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Çok fazla takıyorsun kıllarını. İnsanların doğasında var kıl bu kadar umursama derim. Jiletle devam etmelisin. İlerde evlenirsende eşin rahatsız olursa lazere gönderir seni olur biter
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bunda anormal durum yok çoğu insanda çıkar ağdacıya gidebilirsin veya durumun varsa epilasyon. İyi bir traş makineside alır
00 Yorumla - +1 yıl
Evet acısız bir şekilde almanın yolu tüy dökücü spreyler var onlar çok iyi ben sürekli kullanıyorum 10 dk temizler kılları sana tercih ederim
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Epilasyona gidebilirsin
10 Yorumla - +1 yıl
lazere git
10 Yorumla - +1 yıl
Lazer
10 Yorumla - +1 yıl
Lazer🤷♀️
10 Yorumla doktora bir göster belki çözümü vardır
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında