Zahmetsiz Güzellik Boncuk ağda mı sir ağda bantı mı? Ağlayan_Merve Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sizce boncuk ağda ve makinasını alıp soyulabilen ağdamı karlı ve akıllıca yoksa sir bandlı ağdalatmı daha mantıklı Boncuk ağda mı sir ağda bantı mı? Cevapla Ağda Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Loudjustnotlover Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 71% 1 yıl Her ikiside değil, boncuk acıtıyor diğeri ise almıyır bile en iyisi şu kartuşlularrrr hatta makineleride var istersen link atabilirim 0 0 Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl boncuk ağdayı çok övüyorlar ama malum bölgeye nasıl olur bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ağda bandı özel bölgeyi temiz almıyor ve daha pahalıya geliyor en iyisi boncuk ağda 0 0 Yorumla
BayNutella Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl C hiçbiri😂 0 3 Yorumla Ağlayan_Merve +1 yıl Öyle bir şık yok 🙄😒 Yorumla BayNutella +1 yıl Varsa yarım kilo yağsız D şıkkı alayım Yorumla Ağlayan_Merve +1 yıl Sorunlusun galibaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her ikiside değil, boncuk acıtıyor diğeri ise almıyır bile en iyisi şu kartuşlularrrr hatta makineleride var istersen link atabilirim
boncuk ağdayı çok övüyorlar ama malum bölgeye nasıl olur bilmiyorum
Sir pek zahmetli geldi. Boncuk denemem gerek
Ağda bandı özel bölgeyi temiz almıyor ve daha pahalıya geliyor en iyisi boncuk ağda
Boncuk
Sir ağda
Ben bandı kullaniyom
C hiçbiri😂
Öyle bir şık yok 🙄😒
Varsa yarım kilo yağsız D şıkkı alayım
Sorunlusun galibaaa