Konu yüz olunca her şey daha hassas oluyor. Diğer bölgelere göre daha özel bir yöntem ile bunu yapmalıyız diye düşünüyorum. Yüz tüyleri nasıl alınır konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
Cevabın nedir?
Vücutta en dikkat çeken ve en rahatsız hissettiren tüyler muhtemelen yüz tüyleridir. Yüz tüyleri nasıl alınır yerine yüz tüyleri nasıl alınmamalı onu açıklayarak kendiniz için en doğru yöntemi bulmanıza yardımcı olabilirim.
Yüz tüyleri için sakıncalı olabilecek epilasyon yöntemleri
1. Ağda
Yüz için en çok tercih edilen yöntemlerden biri olan ağda hassas ciltler için sakıncalı olabilir. Sivilce, tahriş, uçuk, yara yapabilen ağdanın oldukça dikkatli şekilde uygulanması gerekir. Uzun yıllar düzenli ağda yapmak ciltte sarkmalara sebep olabilir.
2. Cımbız
Cımbız yüz tüyleri için çok tercih edilse de, acılı ve zahmetli bir yöntem. Kıl köklerini güçlendirip köklerin zamanla ciltte leke gibi görünmesine sebep olabilir. Bunun yanında bazı yumuşak tüyleri de zamanla sertleştirebilir.
3. Jilet
Belki direkt tıraş bıçağı kullanan çok kişi yok ama kaş usturası ve dermapen gibi jiletleri yüzünde kullanan çok kişi var. Jilet kullanıldığında tüm ayva tüylerin temizlenmesi güzel ama bu tüyler geri uzarken başta sert olacaktır, bu da kişiyi rahatsız eder.
Yüz tüylerini almaya başlamadan önce tüm yöntemlerin faydasını zararını göz önünde tutmak gerekir. Yüz tüyleri nasıl alınır diye sorarken tüm yöntemleri araştırmanızı tavsiye ederim.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
Tek çaresi ağda yaptırmak başka bir yöntemi olduğunu bilmiyorum
ya da git bir lazer epilasyon yaptır ebediyen Kurtul00 Yorumla Ben almıyorum şarkı ve kısa benimkiler çok belli olmuyor
01 Yorumla- +1 yıl
Permatikle deneyin kızlar çok etkili 😂
01 Yorumla - +1 yıl
Ayy çok acırr almayın ya
00 Yorumla - +1 yıl
Epilasyon
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi