Televizyonda, Instagram'da gördükçe hep aynı soru aklıma geliyor. Ünlülerin ne yaptığını biliyor musunuz? Ünlülerin tüy alma yöntemleri nedir bilen var mı?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Ünlülerin genelde mucizevi yöntemler kullandığı; cilt bakımı, makyaj ve tüy almada son teknolojiyi ve en son çıkan ürünleri tercih ettiği düşünülür. Oysa bu doğru değil. Ünlüler de birer insan ve onlar da herkes gibi kendileri için en uygun olan şeyleri kullanıyor. Elbette imkanları gereği daha pahalı ürünlere yöneldikleri doğru ama ünlülerin tüy alma yöntemleri düşünüldüğü kadar değişik değil.
Ünlüler genellikle zamanları olmadığı için tıraşı tercih ediyor. Belki buna şaşıracaksınız ama pek çok ünlü basit yöntemleri tercih ediyor. Ağda da ünlülerin tercih ettiği yöntemlerden. Bunun için genelde güzellik uzmanlarından evlerinde hizmet alıyorlar. Cardi B'nin bikini bölgesi ağdası videosu geçenlerde çok konuşuldu. Bunların dışında elbette lazer epilasyon da ünlülerin tüy alma yöntemleri arasında. Kardashian kardeşler lazer epilasyon yaptırırken görüntülerini dünyayla paylaşmıştı. Ünlülerin hepsinin lazer epilasyonlar tüylerinden tamamen kurtulduğunu düşünmek bizim algımızla ilgili. İnternette biraz araştırınca pek çok ünlünün vücut ve yüz tüylerine sahip olduğunu görebilirsiniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
13Cevap
Beyoncé, Lady Gaga ve Rihanna'nın ağda partileri Hollywood kulislerinde pek meşhurdur...
J. Lo ve Shakira jiletten vazgeçmeyiz diyenlerden, Türkiye konserlerinde özellikle Permatik Banyo talep ediyorlar kulislerine koli koli, ki bunları daha sonra da kullanabilsinler...
Selena Gomez ve Nicki Minaj ağda bandı kullandığı bilinen ünlülerden...
Bella ve Gigi Hadid kardeşler, tüy dökücü krem olmazsa olmazımız diyor...
Oprah Winfrey ve Ellen DeGeneres ise epilasyon aletinden şaşmayanlardan...00 YorumlaAğdadır bence bide cilt bakımı yapınca kaymak gibi oluyodur diye düşünüyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Lazerdir ya da jilet ama uğraşmazlar jiletle ağdayla gibi
00 Yorumla Valla lazer lazer diyolar da ben de yaptırdım etki etmedi. bir ünlülere mi etki ediyo bu anlamadım
01 Yorumla- +1 yıl
Shopta var ayrica videolar icin kamera lensi
Lazer falan yapıyorlardır enayi gibi ağdayla uğraşacak halleri yok
02 Yorumla- +1 yıl
Bize enayi demen de incelik sagol 🙄🙄
- +1 yıl
Lazer zannediyordum ama çoğu agdaya gidiyormuş. Ya da jilet..
00 Yorumla - +1 yıl
Ahh ahh onlar neler yapıyodur. Param olsa yeminlen sırf kendime harcardım. Dış güzelliğe 😂
20 Yorumla Epilasyon bir ara kendall jenner permatik gibi biseyle aliyordu 😀
00 YorumlaCardi b gecen genital bolgeye agda yaptirirken video atmisti
01 Yorumla- +1 yıl
Kim adi adine tqm olarak
- +1 yıl
Lazerdir, permatikle uğraşmadıklarına yemin edebilirim. :D
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
covid19 gereği tüy moda oldu,6 kız gördüm hepsi aynı
00 Yorumla - +1 yıl
Lazerli çoğu killa tuyle mi uğraşacaklar
00 Yorumla - +1 yıl
Fotoşok yapıyorlar :D