Benim koltuk altlarım çok hassas ve her zaman bu konuda sorun yaşıyorum. Sizin için hangi yöntem bu hassas bölgeye daha iyi geliyor? Koltuk altı kılları nasıl alınır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Tüy dökücü krem de koltuk altı tüylerini acısız ve kolay şekilde almanızı sağlayan bir yöntem. Sürüyor, 5 dakika bekliyor ve spatulasıyla temizliyorsunuz; bu kadar basit.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Koltuk altı epilasyon için hem kolay, hem zor ve karmaşık bir bölge. Terleme ve kötü koku sebebiyle de vücutta düzenli olarak alınması gereken bölgelerden biri. Peki koltuk altı kılları nasıl alınır? Anlatıyorum.
1. Tıraş
Koltuk altı tüylerini almanın en kolay yolu tıraş. Duşta tüylerinizi yumuşatıp jiletle yukarıdan aşağı ve yatay hareketlerle alabilirsiniz. Koltuk altı tüyleri her yöne doğru uzadığı için bu şekilde almak gerekiyor.
2. Tüy dökücü krem
Tüy dökücü krem de koltuk altı tüylerini acısız ve kolay şekilde almanızı sağlayan bir yöntem. Sürüyor, 5 dakika bekliyor ve spatulasıyla temizliyorsunuz; bu kadar basit.
3. Ağda
Ağda en başarılı epilasyon yöntemi olarak bilinse de bu bölgede kişinin kendisine uygulaması biraz zor. Deri ince olduğu için de normalden biraz daha acı verici olabilir. Birinin size uygulaması daha etkili olacaktır. Düzenli şekilde ağda uygularsanız tüyleri biraz zayıflatabilirsiniz.
4. Epilatör
Epilatör koltuk altı için çok uygun bir yöntem. Başlarda acılı olacağı için tıraş edip yeni çıkanlarla epilatöre başlanması tavsiye edilir. Yavaş yavaş alıştıkça işiniz kolaylaşır ve bir dakikadan az sürede iki koltuk altınızı da hızla temizleyebilirsiniz.
Koltuk altı kılları nasıl alınır denince aklıma ilk olarak bu yöntemler geldi. Siz de bunları deneyerek favori yönteminizi bulabilirsiniz.00 Yorumla
- +1 yıl
benimde cildim çok hassastır öyle hassastır ki biri koluma dokunsa o kısım kıpkırmızı kabarır düşün buna rağmen sir ağda kullanıyorum aslında benim philips lumeam var ama oraya hiç kullanmadım çünkü yakar falan
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
10Cevap
Ben ilk pudra sürüyorum sonra eldivenle alıyorum ağda epilatör vs kalınlaştırıyor bide yara yapıyor bu yöntemimi deneyebilirsin :)
00 Yorumla- +1 yıl
Hassassa jilet kullanmanı öneririm. Ağda ile aldıkça kararmaya uğrayacaktır çünkü.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Makina ile alıyorum pudra sür önce tahriş olmasın sonra makinayla (epilatör) gec üzerinden
20 Yorumla - +1 yıl
Kesinliklee epilasyon makinesii. Kesinlikleeee. İmkanın varsada lazer. İkisinden başka birşey sakın ama sakın kullanma
00 Yorumla Ağda ile alıyorum ben
20 Yorumla- 1 yıl
Lazer epilasyon ile
00 Yorumla Jilet ya da eldiven kullanabilirsin
00 YorumlaLazere gıdıodm buyuk rahatlık
00 Yorumla- +1 yıl
Aybüke bebeğim ağda yapıyormuş
00 Yorumla - +1 yıl
makıne sonrada jiletle alıyorum
00 Yorumla - +1 yıl
jilet en temizi
00 Yorumla En iyisi ağda👍