Bu ağdadan ve tıraştan daha fazlasını içeren bir soru. Kıl köklerini yok etmek için bir yöntem var mı? Bilenleri sahneye davet ediyorum.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Kıllar vücut için aslında işlevlidir. Kıl köklerindeki nem cildi besler, doğal yağlar dış etkilere karşı korur. Kıllar cildin tahriş olmasını engeller, soğuktan korur, daha hızlı koşmayı sağlar. Bu özelliklere tabii ki günümüzde pek ihtiyaç duymuyoruz. Kıl köklerini yok etmek aslında mümkün.
Kıl kökleri nasıl yok edilir?
Kalıcı epilasyon, kıl köklerini tamamen yok etmenin en kesin yolu. İğneli veya lazer epilasyon kıl köklerine hasar vererek kılların dökülmesine ve bir daha geri çıkamamasına sebep olur. Kalıcı epilasyon yaptırdıktan sonra bir daha kıl tüy sorunu yaşamazsınız; ancak ince şeftali tüylerin her zaman kalınlaşıp koyulaşma riski vardır ve bu da sanki epilasyon işe yaramamış gibi algılanmasına sebep olur. Vitamin eksiklikleri ve hormonal bozukluklar, bazı hastalıklar kıl köklerinin ölmesine sebep olsa da bunu kimse istemez. Kıllar aşırı olmadıkça sağlıklı olduğunuzun göstergesidir. Cımbız ve epilatör de, şekersiz ağda da bazen kıl köklerini yok etmek için uygulanan yöntemler. Ancak bu yöntemler kalıcı epilasyon gibi etkili değil. Uzun süre, düzenli olarak cımbız ve şekersiz ağda kullanırsanız kıl köklerini zayıflatabilir, onları küstürebilirsiniz. Ancak tamamen yok olma için tek yöntem dediğim gibi kalıcı epilasyon.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8Cevap
Mümkün değil, kilarin farklı evreleri vardır ve en fazla aktif olan köklere işlem yapılabilir ki onların da hepsi denk gelmez iyimser intihal yüzde 90una
00 YorumlaKalıcı Sonuç Veren Yöntemler Lazerli epilasyon, İğneli epilasyon, Jelli ve ampüllü epilasyon. Kalıcı Sonuç Vermeyen YöntemlerAğda, Tüy dökücü kremler, Jilet, Cımbız, iplik veya epilasyon makineleri...
00 YorumlaYöntemi varsa bile bence kötüdür çünkü ordan hava alıyor vucüt ee orayıda tıkarsan başka yerden patlak verir
00 Yorumla- +1 yıl
Kıllarınızla barışık olun sevin onları tarayıp mutlu edin 😂😂
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bu kıl tuydn tamamen kurtulmanın bı çözümü yoookkkk yne ckiyo yne ckiyo 😔😔
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hormonlar çalıştıkça o tüyler çıkacak!
Lazerde çözüö değil ben gittim geri geldi.00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
lazer bile edemiyor yıllar sonra çıkıyor.. :D öyle şey olsa kerimcan durmazda sakal olmazdı :D
00 Yorumla Öyle birşey yok çıkarın onu aklınızdan
00 Yorumla- +1 yıl
Lazer dışında bir işlem yok maalesef ki.
00 Yorumla - +1 yıl
Lazer dışı başka yöntem yok
00 Yorumla - +1 yıl
Lazerden başkası yok etmez
00 Yorumla - +1 yıl
Varsa mükemmel, bikini bölgeme istiyorum! :D
00 Yorumla - +1 yıl
Mümkün değil.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bende merak ettim
00 Yorumla - +1 yıl
Lazer bu yüzden var