Acıya dayanıklı olmayanlar yaklaşsın. Benim acı eşiğim çok düşük ve özellikle tüyler konusunda en acısız yöntemi arıyorum ki, temizliğe ve konfora en acısız yoldan ulaşayım. Sizin için acısız tüy alma yöntemleri nelerdir paylaşabilir misiniz?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Acısız çok fazla tüy alma yöntemi yok. En azından benim bildiğim neredeyse tüm yöntemler biraz acılı. Senin için bildiğim ve internette bulduğum tüm acısız tüy alma yöntemleri sıralayayım.
Acısız tüy alma yöntemleri
1. Tüy dökücü krem kullanmak
Tüy dökücü krem de tıraş bıçağı gibi köklere dokunmadan tüyleri cilt yüzeyinden alır, bu yüzden acısız tüy alma yöntemleri arasında en çok tercih edilenlerden biridir. İçerdiği kimyasallar tüyleri kısa sürede zayıflatır ve böylece spatula ile kolayca temizleyebilirsiniz. Geriye yumuşak bir cilt kaldığı için sevilen bir yöntem.
2. Tüy temizleyici eldiven kullanmak
İki çeşit eldivenli epilasyon var. İlki bildiğimiz lateks eldiven ile tüylerin tek tek çekilmesinden oluşuyor ve hafif de olsa acılı. Bir de tüy toplayan eldivenler var ki televizyonda görmüş olabilirsiniz. Pütürlü yapısı olan bu eldivenle tüyleri kopararak alıyorsunuz.
Bunların dışında tıraş makinesi gibi acısız yöntemler de var. Ancak unutulmamalı ki acı yoksa kıl kökünden alınmıyor demektir. Kökünden alınmayan tüyler başlarda sert çıkar. Sert tüy istemeyenlerin kökten çözümlere yönelmesi, biraz acıya dayanması gerekir.3. Tıraş olmak
Tıraş, acısız tüy alma yöntemlerinin en bilineni ve popüler olanı. Tıraş bıçağı kullanımı oldukça kolay olan, ekonomik bir epilasyon çeşidi. Zamanınız olmadığında bile duştan çıkmadan önce birkaç dakikada uygulanabilir. Benim de severek kullandığım tıraş bıçakları hayatı kolaylaştırmak için bir numara epilasyon yöntemi bence.
Pürüzsüz görünüme dakikalar içinde kavuşup özgürce her anın keyfini çıkarmak için bence tıraş bıçakları ideal seçim. Benim en sevdiğim tıraş bıçakları Gillette Venüs'e ait.
Bir çok farklı çeşidini kullandım ve hepsinden memnun kaldım. İstenmeyen tüylerden kurtulurken cildimi tahriş etmiyor. Herhangi bir hassasiyete neden olmuyor. Bu özellikleri en sevdiğim yönünü oluşturuyor. Eğer tıraş bıçağı kullanmayı hala reddediyorsanız tekrar düşünün derim. :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
5Cevap
Bence acısız tüy alma işlemlerinin hiç birisi güzel değil epilasyon haricinde ağda veya epilasyon en güzeli
00 Yorumla- +1 yıl
Ağda-acılı
Lazer-acılı
Makine-acılı
Acısız - tüy döken krem olabilir ama o da sonradan çok çıkarıyor.02 Yorumla Acısız istiyosan traşlıcaksın ama daha fazlası çıkacağına eminim o yüzden epi
00 Yorumla- +1 yıl
Ben bir erkek olarak en iyisi makine derim susarim😁
00 Yorumla Kadın olmak paso acı bence.
10 YorumlaLazer ile sorunu kökten çözdüm
02 Yorumla- +1 yıl
Bir kez epilasyon sonra daha acı yok
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İnci partikül ağda elle soyulabilen bir ağda ve diğerlerime göre acısı çok çok az
00 Yorumla İspirtoyu döküp yakabilirsin:D
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Lazer iyi ama gelde yaptır
11 Yorumla- +1 yıl
neden
hiçbiri acıtmıyor
00 Yorumla- +1 yıl
Jilet yap o zaman
00 Yorumla - +1 yıl
jilet sadasdfa
00 Yorumla - +1 yıl
Makine