Sizin yönteminizi öğrenmek istiyorum; çünkü ben ne yapacağımı bilmiyorum. Herkes avantajlarını yazarsa uyguladığı yöntemin çok iyi olur. Yüzdeki tüyleri sarartmak sanki biraz daha iyi gibi geliyor.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Yüz tüyleri herkeste yapısı ve yoğunluğu farklı olan tüylerdir. Aslında dudaklar hariç tüm yüz tüylerle kaplıdır; ancak bu tüyler şeftali tüyü denen kısa ve cılız tüyler olduğu için dikkat çekmez. Genetik ve hormonal özelliklerle belirlenen tüy kalınlığı ve uzunluğu kimi zaman rahatsız edici olabiliyor. Bu tüyleri almak akla gelen ilk çözüm gibi görünse de yüzdeki tüyleri sarartmak da bir seçenek.
Tüy sarartma kremleri özellikle kol bölgesinde tercih edilen bir ürün. Yüz tüylerine de sarartıcı krem uygulamak doğru olacaktır. Çünkü zaten yüzümüzün tamamı görmediğimiz sarı tüylerle kaplıdır ve bu tüyleri almak onları sertleştirmekten başka bir işe yaramaz. Tüy sarartırken bu tüylerin uzunluğu ve kalınlığı da göz önünde tutulmalıdır elbette. Çok sert ve uzun tüyler sarartılsa da belirginliği özellikle ışıkta ve güneşte kaybolmayacaktır. Yine de tüyleri sarartmanın bir zararı yok; epilasyon mu yüz tüylerini sarartmak mı diye ikilemde kaldıysanız önce sarartmanızı tavsiye edebilirim. Sonucu beğenmezseniz yine epilasyon yaparsınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
Bazıları çakmakla yakar
Bazıları almaz ya da ip kullanır ama en iyisi
Adayla kökten al kurtul direk vazelin ve soğuk su kompleksi hem kızarıklık hemde sivilce çıkmamasını gidermek için Ben alıyorum ağda en iyisi yüz prüzsüz oluyor bir kaç gün sonra maske ohh miss👍10 Yorumla - +1 yıl
Almak daha iyi ama neyle aldığında çok önemli gidip ağda yaparsan cilt hassas ise zarar görebilir iple alsan çok çabuk çıkabilir o yüzden en iyisi lazer epilasyon diye düşünüyorum.
00 Yorumla Almak. Ben esmer olduğum için aldırıyorum. Bir de makyaj yapınca kötü görünüyor. SEvmiyorum güneşte falan belli oluyor iyice
00 Yorumla- +1 yıl
Almak daha iyi, makyaj yaptığımda cilt ürünleri daha güzeş duruyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Sarartmak arttırıyor. Bence en iyisi epilasyon.
00 Yorumla - +1 yıl
Almak bence
00 Yorumla - +1 yıl
Almak.
00 Yorumla - +1 yıl
Bence almak daha iyi
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi