Herkesin yöntemi kendine göre mükemmel o yüzden herkesten farklı detaylar okumak istiyorum. Böylece ben de kendim için mükemmel yöntemi ortaya çıkarabilirim. Lütfen siz de vücuttaki kılları yok etmek için neler yapıyorsunuz benimle paylaşın.
Cevabın nedir?
İstenmeyen tüylerle hepimizin başı belada. En sarışın, en az tüylü insanların bile yakındığı bir sorun. Vücuttaki kılları yok etmek için teknoloji son gücüyle çalışırken şu an için kalıcı epilasyon dışında bu sorunları kalıcı olarak yok eden bir yöntem yok. Ancak geçici yöntemler içinde kullandığım bazı bilinen epilasyon yöntemleri var.
Ağda en etkili yöntemlerden biri olsa da, tüylerin yeniden çıkmasını beklemek herkes için kolay değil. Acısı da herkesin dayanabileceği türden bir şey değil. Tıraş bıçağı ve epilatör, tüylerin uzamasını beklemek istemeyenler için. Özellikle tıraş bıçağı için hiç beklemeye gerek yok. Üstelik acısız. Epilatör alışana dek biraz acılı olsa da, alışınca tıpkı ağda gibi uzun süre rahat ettiriyor. Tüy dökücü krem de vücuttaki kılları yok etmek için kullanılan bir yöntem ama tıraş bıçağı kullanabiliyorsanız bence gerek yok. Epilasyona yeni başlayan ve acısız bir yöntem isteyen gençler için daha uygun olduğunu düşünüyorum. İmkanınız varsa lazer veya iğneli epilasyon; yoksa şimdilik tıraş veya epilatörü öneririm.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ağda ile yalnız bu tıraş bıçağını hiç kullanmadm kullansam ne olur ki?
01 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kadın dediğin topuğunda göbeğine bacaklarına her yeri tüptüysüz kaymak gibi olmalısınız
02 Yorumla- +1 yıl
Allah vermiş ne yapalım yani alıyoruz işte bizde
- Cevap sahibi+1 yıl
Öyle orası ama kadınlarda tüy çok az çıkar. Her yerini al güzelce kaymak gibi ol
Makina ve tüy dökücü krem
00 Yorumla- +1 yıl
Ağda bandı kullaniyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Philips hassas bölge makinası var
00 Yorumla Hamam otu
00 Yorumla- +1 yıl
Lazer epilasyon
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ağda
10 Yorumla - +1 yıl
Hiçbir yöntem
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Zahmetsiz Güzellik > Sorular > Vücuttaki kılları yok etmek için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar