Hepimizin başına gelebilir değil mi? Ben de bu dertten dertliyim. Yardımlarınızı bekliyorum. Kadınlarda göbek kıllanması hakkında herkes bildiğini paylaşabilir mi?
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sanılanın aksine kadınlarda da göbek ve bel bölgesi tüylenmeye yatkındır. Sadece genelde açık renkli ve ince olduğu için fark edilmez. Hormonal sebepler bu bölgelerdeki tüyleri belirgin hale getirebilir. Aniden belirginleşen vücut tüyleri için bir doktora görünmekte fayda var. Sağlık problemi kaynaklı kadınlarda göbek kıllanması epilasyon yöntemleri ile geçmez.
Göbek kıllarını almak için kalıcı epilasyondan yardım alabilirsiniz. Lazer veya iğneli epilasyon ile tek seansta bu bölgelerdeki tüylerden kurulabilirsiniz. Kalıcı epilasyondan şimdilik çekiniyorsanız ağda ile geçici olarak bu bölgedeki tüylerden kurtulabilirsiniz. Ağda dışında bir yöntem bu tür bölgelerde hoş olmaz. Eğer ağda yapmaya acısı yüzünden çekiniyorsanız uyuşşturucu bir krem kullanabilirsiniz. Yine de dediğim gibi ağda geçici bir yöntem; bel, göbek, göğüs gibi bölgelerde kalıcı epilasyon hızlı sonuç verir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
Kadınlarda böbrek üstü bezlerinde testosteron hormonu bulunur. Bu sebep olabilir. Bunun için endokrinolojiye gitmek gerekir.
41 Yorumla- +1 yıl
Oncelikle tuylenme hep varmiydi yoksa sonradan mi oldu bu onemli. eger sonradan olduysa vucuttaki hormon degisikligine bagli olarak olusmus olabilir. ilac vs vs kaynakli. cozumu tuylerin kalici oldugu tespit edilirse lazer
00 Yorumla - +1 yıl
Ben bir ara değişik bir şampuan kullandım, rengi koyulaştı. Şimdi belirgin olmasada eskiye oranla rahatsız ediyor. Lazer yapana kadarda alamam çünkü ağdanın değdiği yer alerji oluyor
00 Yorumla - +1 yıl
Arkadaşım her kadında var kimin de az kiminde çok kiminde koyu renk kiminde açık.
Burada kişisel bilgiler bilinmeden yorum yapmak yanlış00 Yorumla - +1 yıl
Bıyıkla aynı orandalarsa ona göre bakalım kızlara 🙄
00 Yorumla Agda iyi ama hormonal bisey bu tedavi olabilirsin
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hayır sadece kezoların başına gelir
00 Yorumla - +1 yıl
Bırak akışına be
00 Yorumla Lazer
04 Yorumla- +1 yıl
Yandık desene 😬☹
- +1 yıl
Tesekkur)