Hassas konular hassas araştırma gerektirir. Ben de onu yapıyorum. Buradan gelecek görüşlerin değerini çok iyi bildiğimden ısrarla doğruyu aramaktayım. Vücut kıllarından kurtulma için neler yaptığınızı benimle paylaşabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Elbette vücut kıllarından kurtulma yöntemleri denince akla geçici ve kalıcı epilasyon gelir. Vücut kıllarından kurtulmak gerçekten zahmetli ve vakit isteyen şeyler. Bu sebeple imkan varsa kalıcı epilasyon en kısa yoldan çözüm.
Kalıcı epilasyonun da zaman ve para istediği unutulmamalı. Bu yüzden geçici yöntemler her zaman gözde olacaktır. Bu yöntemler içinde en popüler olanlar ağda ve tıraş. Epilatör, tüy dökücü krem, eldiven gibi yöntemler de var ama sanıyorum ki vücut kıllarından kurtulma için en çok tercih edilenler tıraşla ağda. Ağdayı herkes kendine uygulayamaz, hatta başkasının uygulamasına bile katlanamaz. Bu acı eşiği ile ilgili. Bu durumda tıraş en kolay yöntem olarak öne çıkıyor. Bence kalıcı epilasyon yaptırana kadar tıraş olmak en mantıklısı. Zaman ve paradan tasarruf edersiniz. Üstelik tıraş düşünülenin aksine tüyleri kalınlaştırmıyor, ilk çıktıkları anda ele sert geliyor. Tüyleri makasla kesseniz de böyle olacaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Ne araştırması ya o kadarda salak değilsindir. Jileti, kremi, ağdayı, lazeri bilmeyecek kadar salak mısın? Hayır yani bu soruyu googledanda bulabilirsin kıllarımızı ne ile nasıl almalıyız diye?
00 Yorumla - +1 yıl
Tüy sıkıntısı yaşadığım bir sıkıntı olmadı ama lazer tedavisi yle arkadaşlarım memnun kalmıştı
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle lazer çok etkilidir..
- +1 yıl
Bacaklar kılsız olsa bile parlak çorap çok seksi olur.
Kılsız bacaklara deri tayt yakışır
Uzun bir abiyenin yırtmacı arasından görünen bacaklar paha biçilmez00 Yorumla - +1 yıl
Günaydın vücut kıllarından en güzel kurtulmanın yöntemi lazer epilasyon tunali guzellik..
00 Yorumla - +1 yıl
Seni seviyorum de onlarda diğerleri gibi gider
10 Yorumla 26yaşına gelmiş hala bilmiyor mk
00 YorumlaKarınca larvası
00 Yorumlaçok yöntem var
00 Yorumla- +1 yıl
Çözüm çokkk
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı