Merhaba benim boyun kısmımda kıllar çıkıyor ama bütün hormon testlerimi yaptırdım hicbir sorun yok ama neden oldugunu anlamıyorum ve gogus ucumda da var artık moralim bozuluyor epilasyoj yaptırsam gecer mi? Yaptiranlar varsa yazabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Canım sana lazer epilasyon önerebilirim alexandrite isminde bir cihaz var benim 6 seansın 3ü bitmesine rağmen azalmalarim oldu ben boğaza yaptırmadım başka yerlerim tuyluydu oralara yaptırdım ama tüy kıl için bir cihaz sonuçta boğaza da yaptiriliyordur
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet duymustum sanirim en iyi sistemde o..
- +1 yıl
Evet canım biz 4 arkadaş gidiyoruz memnunuz sadece makine yeni temizlenmiş olursa ağrılı bir seans oluyor onun dışında buharlı bir sistemi var yanma vs olmuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
Ben de çok kıllıyım. Tabiri caiz gırtlağıma kadar. Ağda falan hikaye lazer candır. Dört seanstan sonra dünya varmış diyeceksin
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki yaptirdiginiz cihaz hangi sistemdi acaba biliyor musunuz?
- +1 yıl
Biri sopranoydu (adını doğru yazdığımdan emin değilim) biri de buz lazerdi, buzdan memnun kaldım
- +1 yıl
Ya o herkeste çıkıyor herkes de aldırıyor
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hangisi boyun kismimi gogus ucu mu? Yani tek bende oluyomus sanki gibi hissediyorum kafaya takiyorum
- +1 yıl
İkisi de.
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Boyun boğaz kısmıma epilasyon yaptırıyorum ben
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki hangi cihazla ya da sonuc aliyor musunuz? Bazen yuz bolgesi vs bitmez diyorlarda onun icin
- Cevap sahibi+1 yıl
Açıkcası hangi cihaz olduğunu bilmiyorum yani söylemişti ama hatırlamıyorum. 2 seans oldu daha ama baya farketti eskiden çok sert çıkıyordu ve hemen çıkıyordu şimdi 2 ayda bir çıkıyor yani 2 seansta bile baya inceldi
- Soran+1 yıl
Ne güzel.. epilasyon biraz da şans işi insallah bende iyi bir yere denk gelebilirim
- Cevap sahibi+1 yıl
Gerçekten öyle çok iyi araştırın benim arkadaşımın ablasıda yaptırmıştı mahvoldu yüzü boynu çok kötü bir duruma geldi o yüzden mutlaka baya araştır
- Soran+1 yıl
Evet haklisiniz..
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Benim gogus ucumda da var agda yapiorm
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki cogalma falan oldu mu?
- Cevap sahibi+1 yıl
Hayir ayni oranda cikiyor
Bende de oluyor
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Boyun ya da gogus kisminizi agda ile mi aliyorsunuz?
- Soran+1 yıl
Evet bende ondan tereddut ediyorum ve leke olursa diye sanirim en iyisi epilasyon ama oda biraz şans işi
- Soran+1 yıl
Yani eğer çok sık bir şekilde degilse kıllar igneli epilasyon yapiyolar diye biliyorum ama zararli olup olmayacagini yaptiracagin yere sorman daha uygun olur diye dusunuyorum.. bende sadece bende var diye moralim cok bozuluyordu :(
- +1 yıl
epilasyona git geçer
00 Yorumla - +1 yıl
Tuy dokucu kulln
01 Yorumla- 6 ay
verecegin tavsiyeyi silkeyim senin , erkekler konusmasin
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi