Gillette Venus Riviera kullanan var mı?

Turuncu çiçeklerin eşsiz güzelliği ve mis gibi kokusu adına! Kim demiş Gillette Venus Riviera popüler değil diye yahu?
İşini bilen, hesaplı kadınlar olarak Venus'ün tıraş makineleri; Breeze, Swirl, Comfortglide Olay'e yönelmiş durumdayız da ondan pek bahsetmiyoruz.
Konu kullan-at tıraş bıçakları olduğunda Simply de Riviera da iki gözümüzün çiçeği. :)
İlk olarak ferah kokusu dikkatimi çekmişti Riviera'da. Kaymaz bir gövdeye ve üç bıçaklı oynar bir başlığa sahip olması da gönülleri fetheden diğer özellikleri.
Taze aloe vera kokulu, moistureRich kaygan bantlara sahip olması; teninde kadife gibi kaymasını sağlıyor. Tıraş deneyimini mükemmel hale getirmede üstüne yok diyebilirim.
Bakımla kal. :)
Görüş
2Görüş
Gillette Venus Riviera’dan memnun kalırsın, tavsiye ederim ;) Tek kullanımlık bir tıraş bıçağına göre inanılmaz iyi.
Normalde ağda bile bende erken getirir kıllarımi ama bununla öyle değil 2 ay kolarimdaki kılari getirmiyor ben çok memnunum çevremdeki insanlarda çok memnun 😌
Ben Gillette Venus Comfortglide Olay kullanıyorum. Kullan at serisinden Riviera değil ama Simply oldukça uzun süre kullandım. Karşılaştırma yapma fırsatım olmadı. Kötü sonuç alınacağını zannetmiyorum.
Venus çeşitlerinin hepsi çok başarılı, Riviera da öyle ;) Kullan-at modelleri şehir dışına çıkınca, denize-havuza gidince, çantaya atmalık ve dışarıda kullanmalık daha iyi oluyor.
Kadınlar neden jilet kullanıyor daha kalın çıkmasınımı istiyorsunuz😂😂 ağda ile ya da benzeri şekilde yapsaniza kök zarar görüyor ve zamanla incelmiş azalmış oluyor.
Çok zaman alıyor ve sarkma yapıyor. Kadınlar olarak isimiz zor
Yoo bu turuncu jilet azaltma yapıyor benim 2aydir kıllarımi getirtmedi 😁
😂😂😂😂😂😂 1yil önce burada değildim
Hoşbulduk
üc kisiyiz kullaniyoruz
En İyi Görüşler