Güzellik & Bakım Kolumdaki kıllar çok mu kötü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kolumdaki kıllara bakın sozde kışta almıyodunuz dimi kızlar? Kolumdaki kıllar çok mu kötü? Cevapla 15 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Delbrhtn Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 63% +1 yıl Kıl değil ki seninkiler tuy bence hiç alma alırsan kıl olarak siyah siyah çıkar 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır aynı renk çıkıyo Yorumla Delbrhtn +1 yıl Şanslısın o zaman 🙈 Yorumla Soran +1 yıl MaşAllah 😅 Yorumla Delbrhtn +1 yıl Bencede nazar değmesin 🙈😂 Yorumla
CreTheOrden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl sen direk kolu kes protez kol al enflasyondan daha uygun fiyata gelir 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Sen kıslızmısın güya hey Allahım Yorumla CreTheOrden +1 yıl erkeğim ben Yorumla Soran +1 yıl Ee? Yorumla Soran +1 yıl Ne değiştirir Yorumla Soran +1 yıl Orman gezecek halin yok ua Yorumla CreTheOrden +1 yıl erkeğin doğası kilsiz olmasi kadinin doğası ise killarini aldirmasidir. Yorumla CreTheOrden +1 yıl pardon yanlis yazdim erkeğin dogasi killi olmasi Yorumla Soran +1 yıl İki cinsde kıllıdır. Doğası kılları aldırması diğe nerde geçiyo? Sonradan yerleştirilmiş program Yorumla Soran +1 yıl Doğa dedin ya doğa demek ilk yaratılışı neyse o yani öyle kalması. Doğasında böyleyse öyle de kalır Yorumla
Ay-Em-ırıspı-Men Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Huaa 😂 bende hep üle yaparım , döndürüp döndürüp 🐣 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayakları da dimi 😂 Yorumla Ay-Em-ırıspı-Men +1 yıl Kaşlarımı bile 😍 Yorumla Soran +1 yıl Yok o kadar ddğil Yorumla Ay-Em-ırıspı-Men +1 yıl 😝😝😝 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl iğrenç görünüyor.. kış diye bu kadar salmayin kendinizi ya.. bye 1 1 Yorumla Soran Yeni +1 yıl Nie
Habits Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Sen rahatsan sorun yok kimene senin kılından tüyünden sanki herkes bembeyaz 0 0 Yorumla
Badday_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Owwww ablam sen al kollarını kışında 😄 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzun iş gerekmiyoki zaten 😂 Yorumla
Kvlsntavsanlar Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl 😂 😂 hdjsks Allah seni ya 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kışta ciddrn alan kız var mı br Yorumla Kvlsntavsanlar +1 yıl Vardir Yorumla Soran +1 yıl İşsizler resmn aadddffg Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl çok fena görünüyor 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ee? Yorumla Adanaaşk +1 yıl temizle Yorumla Soran +1 yıl Kıştan çıkana kadar hayır. Benim gibi zaten çoktur haberiniz yok Yorumla Soran +1 yıl Ayriyetten sen de kıllı geziyosundur bence Yorumla Adanaaşk +1 yıl kesinlikle hayır kılı hiç sevmem. Yorumla
Mertoplazmik Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Midem 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kendi tüylerinden de iğrenirmisin? Yorumla Mertoplazmik +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Noye miden? Yorumla Mertoplazmik +1 yıl Bölemem Yorumla Soran +1 yıl Tüy sonuçta iğrenme Yorumla Mertoplazmik +1 yıl Tamam 👻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kıl değil ki seninkiler tuy bence hiç alma alırsan kıl olarak siyah siyah çıkar
Hayır aynı renk çıkıyo
Şanslısın o zaman 🙈
MaşAllah 😅
Bencede nazar değmesin 🙈😂
sen direk kolu kes protez kol al enflasyondan daha uygun fiyata gelir
Sen kıslızmısın güya hey Allahım
erkeğim ben
Ee?
Ne değiştirir
Orman gezecek halin yok ua
erkeğin doğası kilsiz olmasi kadinin doğası ise killarini aldirmasidir.
pardon yanlis yazdim erkeğin dogasi killi olmasi
İki cinsde kıllıdır. Doğası kılları aldırması diğe nerde geçiyo? Sonradan yerleştirilmiş program
Doğa dedin ya doğa demek ilk yaratılışı neyse o yani öyle kalması. Doğasında böyleyse öyle de kalır
Huaa 😂 bende hep üle yaparım , döndürüp döndürüp 🐣
Ayakları da dimi 😂
Kaşlarımı bile 😍
Yok o kadar ddğil
😝😝😝
iğrenç görünüyor.. kış diye bu kadar salmayin kendinizi ya.. bye
Nie
Sen rahatsan sorun yok kimene senin kılından tüyünden sanki herkes bembeyaz
Owwww ablam sen al kollarını kışında 😄
Uzun iş gerekmiyoki zaten 😂
😂 😂 hdjsks Allah seni ya
Kışta ciddrn alan kız var mı br