Gillette Venus'ün jilet çeşitlerinden favoriniz hangisi?

Gillette Venus'ün farklı beklentilerini karşılayacak birçok jileti var. Venus jilet çeşitlerini sıralayım senin için, favorini kendin belirle. Mesela; oynar başlığı ile tüm vücut kıvrımlarına kolay bir şekilde adapte olmasını isteyen bir tıraş makinesi istiyorsan Swirl'i tercih etmelisin.
-Tıraş öncesi ön hazırlık yapmak istemiyor ve tıraş makinesinin cildine nemlendirici etkisi yapmasını istiyorsan Comfortglide Olay'i tercih etmelisin.
-Çantanın küçük gözünde daima duracak ve ihtiyaç anında hayat kurtaracak bir tıraş makinesi istiyorsan Snap'i tercih etmelisin.
-Entegre jel barlarıyla, tıraşı eğlenceli ve en pratik hale getiren bir tıraş makinesi istiyorsan da Breeze öneririm.
Bakımla kal. :)
#KonforluPürüzsüzlük için Gillette Venus'un her çeşidi ayrı güzel ve kullanışlı. Ama benim favorim Gillette Venus Comfortglide Olay!
5 bıçak sayesinde yakından ve pratik tıraşın keyfini yaşatan Comfortglide Olay, cilde bakım da yapıyor. Olay nemlendiricili jel barlar suda aktifleşip kayganlık sağlıyor. Böylece tıraş köpüğü vs kullanmak gerekmiyor. Nem desteği sağladığı için cildi tahriş etmiyor, besliyor. Yuvarlak oynar başlığı ile her kıvrıma kolayca uyum sağlıyor. Ergonomik gövdesi ile su altında elden kaymıyor, kolay tutuş sağlıyor. Sen de tercihini Gillette Venus Comfortglide Olay'den yana kullanabilirsin 🌺
Görüş
3Görüş
Gillette Venus Comfortglide Olay favorim bir süredir. 5 bıçağı, duş jeline bile gerek kalmayan suyla aktive olan nemlendirici barlarıyla pürüzsüz, acısız, tahrişsiz, pırıl pırıl bir cilde duşta 5 dakikada sahip oluyorum. Her kıvrımıma uyumlu. Sonuç her seferinde muhteşem...
💖
Gillette Venus Comfortglide
o küveti ne köpürtürdüm bee
Pembe olan
Reklam yapma 👻
En İyi Görüşler