Gillette Simply Venus 2'nin performansından memnun kaldınız mı, yorumlarınız neler?
Gillette Venus'ün tıraş makinelerini tercih ediyorum genelde ama zamanında merak edip kullan-at tıraş bıçaklarını da denemişliği var. Performansından da oldukça memnun kalmıştım çünkü Gillette Venus söz konusu olunca her ürününde kaliteyi ve müşteriyi memnun etme odaklı olmayı ihmal etmiyor.
Senin için Gillette Simply Venus 2'nin özelliklerinden bahsedeyim.
Gillette Simply Venus 2 kullananların yorumlarını incelediğimde, memnuniyetin ön planda olduğunu gördüm. Tasarımı ve özellikleri tıraş deneyimini mükemmelleştiriyor.
-Gillette Simply Venus 2, 2 adet bıçağa sahip. Tasarımı tıraşı basitleştirmek üzerine yapılmış.
-MouistureRich kayganlaştırıcı bandına sahip, yani tıraş öncesinde ekstra hazırlık yapmana gerek kalmıyor.
-Damla şeklinde, vücut kıvrımlarına uygun bir tasarıma sahip.
-En büyük kolaylığı da başlık değişimine gerek bırakmıyor oluşu. Kullanıp, atıyorsun.
Bakımla kal. :)
Gillette Simply Venus 2 kullan at türünde bir ürün olsa da birden fazla kez kullanabilirsin. Bu ürün 2 bıçağa sahip, performansı gayet iyi. Ama Gillette Venus Comfortglide Olay çok daha iyi, çünkü defalarca kullanabilirsin ve 5 bıçaklı bir ürün. Böylece çok daha yakından tıraş imkanı sunuyor. Ayrıca bıçakları köreldiğinde sadece başlığını çıkarıp atarsın. Yerine yedek başlığını takıp uygulamaya devam edersin. Üstelik bu şekilde maliyeti açısından da gayet uygun oluyor.
Gillette Venus’ü yıllardır kullanırım. Hiçbir problem yaşamadım. Haliyle denedim de tüm serilerini, hijyen açısından iyi oluyor Simply ama tıraş makineli modeller de hijyen konusuna dikkat ettin mi daha hesaplı, daha kârlı. Başlıkları değişebiliyor uzun süre kullanılabilir oluyor gövdesi de, mesela şu an comfortglide olay kullanıyorum. Aşır memnunum.
Görüş
3Görüş
Makyaj çantamda mutlaka bulundururum her ihtimale karşı. En az 5 bıçaklı ablaları kadar pürüzsüz tıraş sağlar. Tahriş hiç yapmadı bende.
Çantada bulunduracak kadar acil ne olabilir ki🙄😳
Gilette bu işin en iyisi. Yıllardır kullanıyorum ve bir başka marka kullanmayı asla düşünmüyorum
Kullanmadım
Kullanmadım😁
En İyi Görüşler