Hassas ciltlere uygun olan Gillette Venus önerileri istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

#KonforluPürüzsüzlük için hassas ciltlere de uyumlu Gillette Venus Comfortglide Olay kesinlikle en iyisi!
🌺 5 bıçak sayesinde yakından ve etkili bir tıraş sağlayan Comfortglide Olay, aynı zamanda cilde bakım yapıyor. Çünkü bu üründe Olay nemlendiricili jel barlar bulunuyor. Bunlar suda aktifleşip kayganlık sağlıyor. Böylece tıraş köpüğü ya da jeli kullanmayı gerektirmiyor. Ayrıca cilde nem desteği sağladığı için cildi tahriş etmiyor, zarar vermiyor. Üstelik yuvarlak oynar başlığı ile vücut kıvrımlarına kolayca uyum sağlıyor ve ergonomik gövdesi ile su altında bile kolayca tutmanı sağlıyor.
Bence hassas ciltler için en mükemmeli budur!
Gillette Venus'ün tıraş makineleri biz kadınların hassas ciltlerine göre tasarlanıyor. Yani tüm ürünlerini kullanabilirsin. Benim de cildim çok hassas, bacaklarım bir kez olsun tahriş olmadı. Cildim Gillette Venus'e emanet diyor ve senin için Gillette Venus'ün tıraş makinelerini ve özelliklerini paylaşayım.
Benim tatil favorimle başlayalım. Minik gövdesiyle, her yere sığıyor ve pürüzsüzlüğe kavuşmak istediğin her an kullanabiliyorsun. Nem şeridi de suyla etkileşiyor ve tıraş için köpük vs gibi ekstra bir ürün kullanmana gerek kalmıyor.
Gillette Venus Swirl'in flexiball teknolojili oynar başlığına bayılıyorum. Vücudumun kıvrımlarına çok iyi uyum sağlıyor ve tıraş performansını maksimuma taşıyor. 5 bıçaklı olması da hiçbir tüyü atlamadan almasını sağlıyor.
Bu üründe entegre tıraş jeli barlarına bayılıyorum. Tek dokunuşla köpürüyor ve önceden tıraş hazırlığı için hiçbir şey yapmamanı sağlıyor. Rahat bir tıraş için tam 3 bıçağı bulunuyor.
Geldik iki gözümün çiçeğine. Hep söylüyorum jel barlarının kokusuna bayıldığımı, bir kez daha söyleyim. Yine 5 bıçaklı ve tıraş konusunda rakipsiz.
Bakımla kal. :)
5 bıçaklı Gillette Venus ürünleri yakın tıraş sağladığından kızarıklık, tahriş yapmaz. Ben hiç yaşamadım. Öncesinde duş jeli ya da tıraş köpüğü ile cildini iyice yumuşatırsan sonuç daha da başarılı olacaktır. Sonrasında iyi bir nemlendirici kullanmanı ayrıca tavsiye ederim. Hepsini gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Görüş
0Görüş
Hassas cilde sahip biri olarak son birkaç aydır favorim Gillette Comfortglide Olay! ❤️ Olay nemlendirici içerikli jel barları sayesinde ekstra bir duş jeli ya da tıraş jeli kullanmana gerek kalmadan saniyeler içerisinde hayalinde #KonforluPürüzsüzlük kaçınılmaz oluyor. Cildi tahriş etmeden rahat ve keyifli bir tıraş keyfi sağlıyor.
Gillette Venus ve Amerika’nın önde gelen cilt bakım markası Olay’in birlikte geliştirdiği Gillette Venus Comfortglide Olay, kışın kuruyan cildimize rağmen ölü derilerden arındırılmış ipeksi bir cilt ve #KonforluPürüzsüzlük sağlıyor. Kışın esen sert rüzgarlar ve kapalı alanlarda maruz kaldığımız yüksek sıcaklık cildimizi olumsuz yönde etkiliyor. Rahatsız eden cilt problemlerine sebebiyet veren bu soğuk günler, konforlu gezilen yaz günlerini özlemle aratabiliyor. Fakat artık kışın cildimizde yarattığı tüm bu etkileri oratadan kaldırıp, özgüvenle dolaşabilmek mümkün.
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!
En İyi Görüş