Genital bölge jiletle nasıl alınır?

Selam, hiç şüphe duyma ve korkma. Jilet ile özel bölgeni temiz tutmak en kolay, pratik, ekonomik yöntem. Yani her şeyden önce çok doğru yolda olduğunu söylemek istiyorum. Bu yöntemi doğru bir biçimde yaparsan yaşam boyu konfor ve yaşam kalitesi garantisi olduğunu söyleyebilirim. Elbette doğru uygulamak gerekiyor ve doğru ürünlerle devam etmek gerekiyor. Ben de burada tecrübemi aktararak sana yardımcı olmayı çok isterim. Şimdi güzel bir şekilde sana bu yöntemi tecrübelerimden hareketle sana anlatmak istiyorum. Jiletle özel bölge nasıl alınır sorusuna en kapsamlı cevabı vermek istiyorum :)
Bikini bölgen için lazer epilasyona gideceğini ve gitmeden önce jilet yapacağını söylemişsin. Öncelikle bu %100 doğru bir sıralama. Jilet yapmak lazere gitmeden önce tüy köklerini zayıflatacak, lazer de tüy köklerini ortadan kaldırmak için daha uygun bir ten ile karşılaşacak. Bu hazırlık noktasında doğru jilet kullanımı çok önemli bir rol oynuyor. Jiletle özel bölge nasıl alınır sorusunun cevabı yumuşatmada saklı. Jileti uygulamadan önce bölgeyi yumuşatmak özellikle senin gibi ilk kullanan birisi için çok önemli Gilette'in Satin Care ürünü tam olarak bu iş için geliştirilmiş. Bir miktar bu üründen jileti uygulayacağın bölgeye yayman yeterli. Ürün zaten çabucacık köpürecek ve tıraş için uygun bir zemin yaratacak.
Ön hazırlığı doğru yaptıktan sonra, kaliteli bir jiletle genital bölge için işleme başlamak bir sonraki adım. Bu adımda kesinlikle nazik dokunuşlar ile jileti arkadan öne doğru hareket ettirmek gerekiyor. Bu yönde yaparsan jilet sonrasında kötü hissetmen çok düşük bir ihtimal. Bunun yanında sağa ve sola doğru ilerlemeyi de unutma; çünkü bu bölgede tüylenmeler çok yönlüdür. Yani toplam bir temizlik istiyorsan, her yöntem jileti nazikçe dolaştırmalısın. Böylece yapacağın tıraş kısıtlı sürede yaptıracağın lazer epilasyonun kurtarıcısı olacak ve etkisini çok daha fazla artıracak. Ben senin yerinde olsam jileti asla hayatımdan çıkarmazdım.
Genital bölge için jilet önerisi yaparken oynar başlıklı ve kayganlaştırıcı özellikte olmalarına dikkat ettim.
1. Gillette Venus Comfortglide BreezeVücut kıvrımlarına uyum sağlayan üç bıçağı ve kayganlaştırıcı jel barları ile Venus Comfortglide Breeze bu bölge için ideal bir tıraş bıçağı. Üstelik mis gibi kokuyor. :)
2. Gillette Venus Extra Smooth SnapBikini bölgesini ilk defa jiletle alacaksan kısa sapı ile kullanım kolaylığı sağlayan Gillette Venus Snap'i öneririm. Bu bölgede kullanım kolaylığı ile büyük avantaj sağlıyor. 5 bıçaklı olması da ekstra pürüzsüzlük veriyor.
3. Gillette Venus Extra Smooth SwirlTıpkı Snap gibi 5 bıçaklı teknolojisi ile Gillette Venus Swirl, tıraşta ekstra pürüzsüzlük isteyenlerin tercihi. Ekstra oynar başlıklı sapı ile cildinde kolayca kayıp gidecektir.
Jilet sonuçta açık bir halde değil, etrafında bir ton koruyucusu var, kendini kesmekten korkma o yüzden. :) Gillette Venus'un 5 bıçaklı olanını kullanabilirsin, fazla bıçak yakın tıraş sağladığı için hem daha pürüzsüz olur hem de kadın jiletleri daha korumalı oluyor. Uzun süredir kullanıyorum bir kere kesmedim kendimi. :)
Üst kısımları zaten normal bir şekilde alabilirsin, bikininin alt bölgelerini de oturarak alman daha kolay olur. Tıraş jelini genital bölgeye sürmeni önermem, onun için Venus Breeze'in kendi jeli var.
ben hep jiletle aliyorum baskasina aldirmak ahlakima yakismaz, dusjeli veya trasköpügü sür yumusasin kökleri biraz ondan sonra yukardan asaga dogru fazla bastirmadan al jiletle, asagdan yukari yapma cünkü kildönmesi sivilce falan olabiliyor yönü cok önemli jiletle alirken genitalbölgede...
Hiçbirzaman jilet kullanmayın bence,Makas ile kısaltın temiz tutun günlükyıkayın o bölgeyi sadece,yılda birkaçdefada makas ile kısaltın ne tahriş olur nede kızarıklık olur ne uğraşıyorsunz kıllar ile anlamıyorum,Hemde vaginanıızın gizemi korunmuş olur daha gizemli daha seksy görünüyor.
Lazer yaptırmayın,makas ile kısaltın,biraz kıl olsa ne olur birşey olmaz daha seksy olur,günlük yıkıyarakda temiz olabilir.
Şampuan veya duş jeli ile kopurt. Banyoda kullanılmak için ozel jiletler var onlardan al. Hem tıkanmaz hem de korumalı oldugu icin kesmes. Belli bir açısı var oyle tutup kılın uzadıgı yonde kes. Ters kesersen olmaz. (yan da kesebilirsin ama cıktıgın yonun tersine asla kesme)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!1 jiletle genital bölge öncesi hazırlayın 2 duş jeli veya köpük jeli tercih edebilirsiniz 3 jileti aşağı ve yukarı doğru hareket ettirin 4 oturur pozisyonda daha rahat edersiniz 5 ılık su ile bolca durulayın temizleyin 6 jileti genital bölge temizliği sonrası daha sonra temizleyin 7 haftada bir kez jiletle genital bölge temizliği yapabilirsiniz.
bimden jilet al fazla acıtmaz aynı erkeklerin aldığı gibi al işte normal sür jileti evde köpük yoksa sabunu köpükle kıllara sür
Ne var bunda kız al gelişine işte :D
Sabunla bolca köpürt o şekilde daha rahat olur.
Gillette Venus Comfortglide BreezeVücut kıvrımlarına uyum sağlayan üç bıçağı ve kayganlaştırıcı jel barları ile Venus Comfortglide Breeze bu bölge için ideal bir tıraş bıçağı. Üstelik mis gibi kokuyor
Yukarıdan aşagıya dogru gelecek sekilde jiletle alabilirsiniz.
Traş köpüğü al yumuşasın, köpüksüz olmaz, ve yukarıdan aşağı doğru tek yönde al
lazere giderken jiletle alınmz bildiğim kadarıyla arkadaşım bir yanlış anlama olmasın.öyle mi söylemişlerdi.bildiğim kadarıyla sadece kıl boyunu kısaltman gerekir ama jiletle alınmaz diye biliyorum
en güzelını yapmışsın ama ben genital bölgeni aldırmamanı tavsiye ederdım .ama yapacak bişey yok artık.kaç seans olacak peki
korkma çok abartı bastırmaz ve yavaş yavaş yaparsan sorun olmaz...Mesela erkeklerin yüzüde çok hassas ama hergün ciletle tıraş oluoruz bir sorun çıkmaz
yaş kaç ki hayır bu zamana kadar nasıl alıyorsan bu seferde öyle al ilkkezmi alacan
oynar baslıklı jıletler var odan al dusta ıslat orayı oyle kes korkma bde korkarsan hata yaparsn ıste ayarlı tutu jıletı yeter
onemlı degl bde kopuk falan surme zaten ılk defa yapıomussn gormezsn kopukten kesersn dıkkat et
jiletle kesmicen permatik al çift bıcaklı korumalı
GILETTE MACH3 KULLAN...
En İyi Kız Görüşleri