İtiraf ediyorum, ben pilava ketçap koyuyorum. Yani evet hiç demeyenler ne alaka diyebilir ama gerçekten güzel oluyor. Yani ketçapın konulduğu bir şey nasıl kötü olabilir ki? Bence kötü diyenler biraz abartıyor. Herkes tercih etmeyebilir buna katılıyorum ama çok olmayacak bir ikili de değil bence.
ben de evde denedim. ketçapla. fena değil. öyle aman aman bir lezzet patlaması yok. yiyenlere absürt bakmam illa olması gerek de demem damak zevkine göre değişir
haa şunu da unutmayalım. ketçabın da kalitesi tadı önemli. biliyorsunuz her lketçap aynı lezzette değil
ben evde kendi ketçabımı mayonezimi sirkemi turşumu peynirimi yoğurdumu sucuğumu kendim yapıyorum. hazır almıyorum.
ChocolateChef | Yeme & İçme konusunda 150 görüş paylaştı.
Xper 5
5 ay
:D sen ben olabilir misin? Benim çevremde her şeye ketçap döken insanlar var. Kardeşim, kuzenim, amcam... Ben her yemeği kendi tadında seviyorum. Ketçap gibi sosları sadece patates kızartması, soğan halkası ya da nugget ile falan tüketirim. Pilav gibi lezzetlin ir şeyin üzerine ketçap dökmek bütün lezzeti gölgeler ayrıca. Cidden ne alaka? :D
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
LezzetPerisi | Yeme & İçme konusunda 160 görüş paylaştı.
Xper 5
5 ay
Sade pilavı ketçapla yiyemem ama sırf merakımdan nohutlu tavuklu pilava sıktım gerçekten nefis oluyor bence de :D Hayretle bakanlar deneyip de mi hayretle bakıyor merak ediyorum? Ben denedim ve sevdim açıkçası :D
Kesinlikle ketçap sıkılmış pilavı yiyene hayretle bakan tarafım :( Sadece o da olsa iyi; salatayı suyuyla pilava ekleyip karıştıran, yoğurdu pilavla karıştırıp bebek mamasından halliceye çeviren nice insanlar var, hepsine gözüm seyire seyire bakıyorum...
Ben bugüne kadar hiç ketçapla denemedim ama bu soruyu ikinci defa bu platformda görünce denemeyi düşünüyorum, bakayım nasıl isterseniz sizde bir defa deneyin en azından nasılmış daha iyi fikir sahibi olursunuz, size sordularmı nasıl diye sizde anlatırsınız, bence deneyin ben deneyeceğim.
Anacım bal da karbonhidrat ama makarnaya döküp yemiyoruz be :D
Lonelyness | Yeme & İçme konusunda 57 görüş paylaştı.
Bilge
5 ay
Yalnız 1 dk hile var 😂 bu pilav nohutlu ve üzerinde tavuk eti var. O zaman ketçap olabilir, kaldı ki pilavla servis edilen et yemeklerinde kullanılabiliyor ketçap. Sek pilava ketçap olmaz merkel olur işte o zaman
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
fantastikadamm | Yeme & İçme konusunda 187 görüş paylaştı.
Guru
5 ay
Ketçap bazı yiyeceklerin yanına yakışıyor ama pilav bu kategoride değil bana göre. Dolayısıyla pilavı ketçapsız yerim. Sadece pilavın kusurları var ise ve lezzetten yoksun ise bu kusurları örtmek için ketçaptan medet umulabilir..
Sweet_Chili | Yeme & İçme konusunda 143 görüş paylaştı.
Xper 5
5 ay
Ya o kadar fazla seven var ki ketçap ve pilav ikilisini hayretler içerisindeyim. Asla yiyemem yani. Ketçap benim için köfteyle güzel olur patatesle güzel olur ama pilavla asla güzel olmaz.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
deadalus | Yeme & İçme konusunda 476 görüş paylaştı.
Master
5 ay
Asil pilavda ketçap olmaz ama doğru düzgün olmadıysa çok kuru kaldıysa vs vs ketçaplı yenmesi caizdir efenim 🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4443İtiraf ediyorum, ben pilava ketçap koyuyorum. Yani evet hiç demeyenler ne alaka diyebilir ama gerçekten güzel oluyor. Yani ketçapın konulduğu bir şey nasıl kötü olabilir ki? Bence kötü diyenler biraz abartıyor. Herkes tercih etmeyebilir buna katılıyorum ama çok olmayacak bir ikili de değil bence.
ben de evde denedim. ketçapla. fena değil. öyle aman aman bir lezzet patlaması yok. yiyenlere absürt bakmam illa olması gerek de demem damak zevkine göre değişir
haa şunu da unutmayalım. ketçabın da kalitesi tadı önemli. biliyorsunuz her lketçap aynı lezzette değil
ben evde kendi ketçabımı mayonezimi sirkemi turşumu peynirimi yoğurdumu sucuğumu kendim yapıyorum. hazır almıyorum.
teşekkür ederim
:D sen ben olabilir misin? Benim çevremde her şeye ketçap döken insanlar var. Kardeşim, kuzenim, amcam... Ben her yemeği kendi tadında seviyorum. Ketçap gibi sosları sadece patates kızartması, soğan halkası ya da nugget ile falan tüketirim. Pilav gibi lezzetlin ir şeyin üzerine ketçap dökmek bütün lezzeti gölgeler ayrıca. Cidden ne alaka? :D
Sade pilavı ketçapla yiyemem ama sırf merakımdan nohutlu tavuklu pilava sıktım gerçekten nefis oluyor bence de :D Hayretle bakanlar deneyip de mi hayretle bakıyor merak ediyorum? Ben denedim ve sevdim açıkçası :D
Denedim de alaka kuramadım ben belki ön yargımdan :D
Kesinlikle ketçap sıkılmış pilavı yiyene hayretle bakan tarafım :( Sadece o da olsa iyi; salatayı suyuyla pilava ekleyip karıştıran, yoğurdu pilavla karıştırıp bebek mamasından halliceye çeviren nice insanlar var, hepsine gözüm seyire seyire bakıyorum...
alttaki ikiliyi bi tık yapıyor olabilirim :D
Ya bu ağız tadı zevki isteyen ketçaplı isteyen sade yer seçim yiyenin, ama ben sade olanını tercih ederim.
İsteyen istediğini yesin canım, dövmedik ya. :)
Ben bugüne kadar hiç ketçapla denemedim ama bu soruyu ikinci defa bu platformda görünce denemeyi düşünüyorum, bakayım nasıl isterseniz sizde bir defa deneyin en azından nasılmış daha iyi fikir sahibi olursunuz, size sordularmı nasıl diye sizde anlatırsınız, bence deneyin ben deneyeceğim.
Soruyu okursanız zaten denedim, beğenmedim.
Pardon, sanırım dikkat etmemişim
Bende ne alaka demiştim ilk gördüğümde fakat makarna ve pilav aynı şeyler ikiside karbonhidrat yenir. Sık sık ye ketçap😂
Anacım bal da karbonhidrat ama makarnaya döküp yemiyoruz be :D
Yalnız 1 dk hile var 😂 bu pilav nohutlu ve üzerinde tavuk eti var. O zaman ketçap olabilir, kaldı ki pilavla servis edilen et yemeklerinde kullanılabiliyor ketçap. Sek pilava ketçap olmaz merkel olur işte o zaman
Ketçap bazı yiyeceklerin yanına yakışıyor ama pilav bu kategoride değil bana göre. Dolayısıyla pilavı ketçapsız yerim. Sadece pilavın kusurları var ise ve lezzetten yoksun ise bu kusurları örtmek için ketçaptan medet umulabilir..
Her şey her şeye yakışmıyor şok felsefik konuştum dimi amaa
vovvvv ajkhsf
Ya o kadar fazla seven var ki ketçap ve pilav ikilisini hayretler içerisindeyim. Asla yiyemem yani. Ketçap benim için köfteyle güzel olur patatesle güzel olur ama pilavla asla güzel olmaz.
Asil pilavda ketçap olmaz ama doğru düzgün olmadıysa çok kuru kaldıysa vs vs ketçaplı yenmesi caizdir efenim 🤣🤣🤣
Sade pilav sevmem genelde etli ya da fasulyeli tercih ederim pilavı sade yiyeceğime ketçaplada yerim
Tavuklu pilavcıda yenen pilava ketçap sıkmak adettendir 😜 ama ketçapsız tabiki candır bol tavuklu nohutlu pilav 🤤
Ketçapla yiyene hayretle bakan taraf.. Yanlış anlaşılmasın benim damak zevkim, domatesli pilavla bağ kurmaya çalıştım ama ćok baskın tat sevemedim.
Dünyanın en zevksiz insanları pilava ketçap dökenlerdir
denede gör bakalım ne kadar lezzetli
@sofia111 Pilava karabiber dışında bir şey konmaz küçük hanım😂
zevkler ve renkler tartışılmaz:)
@sofia111 tabiki hanımefendi😂😂😂
Yakışmaz ki ketçapla pilav ama yine de denemeden bilemeyiZz
Küfür eden tarafım. Pirinç pilavına kara biber harici bir şey eklemem
Pılavi ketçapla değılde kavurmalı sıcakken kaymak katın super olur kalori bombası
evde yoğurt yokken yapıyorum giidiyor valla acılı ketçap kullanıyorum ama ben o daha iyi yakışıyor