annenle mutfaga gir yemegin salçasını tuzunu sen ayarla suyunu sen kat mesela böyle böyle heveslenır ögrenirsin. ilerde evleniceksin yemek yapmayı bilmeyen kadın olamaz bi mantıdamı yapamıyosunuz ya da ne bılım bı karısık kızartma bı corba kaynanan fena yer millete laf verdirmeyin ögrenim gençler
yok yok yaparsın bi kova su bitane bez nesını yapamıcan bunun ugrasırsan yaparsın, yemek vıdeoları izle aynılarını yap, birincide olmaz ikincide olur ikincide olmaz ücüncüde olur deneye deneye elin alışıcak
Çocukluğumdan beri merakım vardı zaten ilk önce annemi seyrederek öğrenmeye başladım. O zamanlar yemek tarifleri için bu kadar siteler, kaynaklar yoktu. Yemek kitapları ve annem vardı sadece. Halen kendimi geliştiriyorum tabii çünkü mutfak gerçekten sınırsız bir alan ne kadar öğrensem yine de eksik hissediyorum kendimi.
0|1
0|0
Eurast26 | Yeme & İçme konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
15 gü
Kurşuna okuluna gittim internet elinin altında yaz cikiyo istersen tarif te verebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
416Bilmiyorum. Annem ve babam hiç yaptırtmadı hep ders çalıştırttılar. Şimdi iyi bir yerdeyim ama yemek yapamıyorum, temizlik yapamıyorum
yok yok yaparsın bi kova su bitane bez nesını yapamıcan bunun ugrasırsan yaparsın, yemek vıdeoları izle aynılarını yap, birincide olmaz ikincide olur ikincide olmaz ücüncüde olur deneye deneye elin alışıcak
Tamam :))
Aynen de zor geliyor
Salata yapmayı bil yeter bir de ev temizliği yap boş ver yemeği de artık kim ile evlenirsen o yapsın hep kadın yemek yapacak diye bir kaide yok 😃🥶🥶
Aynen
Gel öğreteyim sana😊
Yok :))
Neden😊
Gerek yok
Çok güzel burger yapariz😋