Evde yemekleri annem değil ben yapıyorum... Annemin yemeklerini yiyebilmem için çok pis aç olmalıyım. Yoksa yiyemiyorum. Çok kötü yapıyor. Onun gibi dolu kadın var. Bir eximde annem gibiydi. Yaptığı basit makarnayı bile yiyemiyordum.
Lise 3 e kadar yemek seçiyordum onun yüzünden. Lise 3 te ilk kez esnaf lokantasına gittim. Yemekleri çok güzeldi. Onların sayesinde yemekleri seçmeden yemeye başladım. Annem kötü yaptığı için de youtube dan öğrenip kendim sevdiğim şeyleri yapmaya başladım derken evin çoğu yemeği bana kaldı
Basit bir pilavı bile düzgün yapamıyor. Kuru yapıyor tadı kötü oluyor. Onun yanına pilav yapmıyor falan. Hiç mutfak bilgisi yok. Hani arkadaşlarımın annesi börek yaparken ben börek açıyordum. Öyle garip bir durumdaydım ndhdndnf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
87Erkek kadın değil de yemek yaomak isteyen güzel yemek yapıyor. Yani içinden gelmesi lazım.
Aynn öyle yapacak olan her türlü yapar
Ilk defa anne yemeği sevmeyen gördüm
Lise 3 e kadar yemek seçiyordum onun yüzünden. Lise 3 te ilk kez esnaf lokantasına gittim. Yemekleri çok güzeldi. Onların sayesinde yemekleri seçmeden yemeye başladım. Annem kötü yaptığı için de youtube dan öğrenip kendim sevdiğim şeyleri yapmaya başladım derken evin çoğu yemeği bana kaldı
kötü yapiyo derken sevmediğin yemekleri mi yapıyor evin işi sana kaldı yani 🙂
Basit bir pilavı bile düzgün yapamıyor. Kuru yapıyor tadı kötü oluyor. Onun yanına pilav yapmıyor falan. Hiç mutfak bilgisi yok. Hani arkadaşlarımın annesi börek yaparken ben börek açıyordum. Öyle garip bir durumdaydım ndhdndnf
Çok şaşırdım valla ogreniyim falan deemiyor mu
Hayır. Çalışıp kazanıyorum siz yapın diyor. Tek derdi yaptığım yemekleri yiyip yatmak
Güleyim mi kiziyim mi bilemdim
Eminim buna
Yetenek mi
Evet
Nedn