Starbucksların önünde kuyruklar olmuş haklılar mesela annem bana hamileyken mutlaka hergün bir starbucks kahvesi içermiş :))) yoksa bu yokluk nasıl olsun Miss gibi Türk kahvesi varken neyleyim Amerikanoyu kapiçinoyuuu
Ya sorun bende mi acaba hicbir şekilde filtre kahve içemiyorum tadı kötü geliyo banaa oysa ki annem hamileyken o da hep filtre kahve içmiş heralde anne karnında filtre kahveye doydum 🤪🤪
Sonuna kadar sade Türk kahvesi 👌❤❤ Sana da afiyet olsun abla, musmutlu günler 🌸🌸
Ayabasanmaymun | Yeme & İçme konusunda 74 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Evet salgın bir hastalık var ama herkes de sıkıldı evde. Cafelerde oturmak belki mantıksız ama bu tarz yeni nesil kahvecilerden kahveyi alıp sahilde oturulabilir pekala da. Mental sağlık da önemli, salgından ölmezsek delireceğiz bu gidişle. Dikkatli davranarak sosyalleşilebilir, aylardır yürüyüşe çıkıp içecek birşeyler alıp kimsenin olmadığu bir yerde oturuyorum ve henüz covid de olmadım 😬
Makineyle değil de french presste yapılmış filtre kahveye bayılırım. Türk kahvesiyle hiç aram yok. Ondansa menengic veya dibek kahvesini tercih ederim :)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş