Ekmek israfı konusunda oldukça iyiyiz. Aslında basit bir kaç uygulama ile bu durumu lehimize çevirmek varken neden yapmıyoruz o da ayrı bir mevzu. Peki siz bayat ekmekleri nasıl değerlendirirsiniz, nasıl saklarsınız?değerlendirin
Alaçatı_mavisi | Yeme & İçme konusunda 1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Günaydın, Bizim evde ekmek asla israf olmaz. Kurutulur köfte içine konur, kup küp dogranır çorbalar için kullanılır, yumurtalı kızartılır, ekmek köftesi yapılır alternatif çok
Cailleach | Yeme & İçme konusunda 967 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Doğrar dondururum çorba üstüne koyarız kızartıp ekmek içine rendelenir yumurtaya bulanıp kızartılır kahvaltıya tirit yapılır biraz etle beraber
asla atılmaz ama
0|1
0|0
nordun_gadasi | Yeme & İçme konusunda 6,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bayat ekmek kalmaz bizde gadası. Normal şekilde yeriz. Binde bir bir yere gidersek kalır. Onu da kuşlara veririm.
0|1
0|0
Hissiz72 | Yeme & İçme konusunda 167 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Az önce bi abimiz sayesinde uyumak yerine yemek yedik neyse 😂😂 Ben ufak ufak doğrar, peynir maydanoz vb gibi şeyleri karıştırir üzerine de , süt ve yumurta karışımı döker , fırına atarım ve sonuç muhteşem mutlaka deneyin derim 😁
þórtaclausa | Yeme & İçme konusunda 328 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Bu da ilginç görünüyor. Galeta unu haline getiriyor, hamura katıyor veya tost yapıyoruz. En kötü ihtimalde kuşlarındır. Tabii artık vermek gibi değil onların menüsüne ek diyelim. Hiç çöpe ekmek attığımı hatırlamıyorum
0|1
0|0
PiLLy_BheBek | Yeme & İçme konusunda 1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Köfte harcı olarak kullanıyorum, Etimek için kullanıyorum, çorbalara kıtır ekmek olarak kullanıyorum. Apartman önünde baktığım hayvanlarima bazen veriyorum.. her şekilde değerlendiririm ama asla atmam
0|1
0|0
Hayat-Güneşi | Yeme & İçme konusunda 1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bir çok yöntemi var. Aslında bayat olsa bile evde yenir. Çok ise köfte için değerlendiririm. Küp küp doğrayıp sobada kurutup kıtır ekmek yaparız.
0|1
0|0
superpsikolog | Yeme & İçme konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Hamur haline getirip yeniden ekmek yapıyorum. Yağda kızartıyorum ve kahvaltılık oluyor. Şekerli su ile ekmek tatlısı yapıyorum.
En İyi Kız Görüşü