Bizim kültürümüze göre yatakta kahvaltı yapmak hoş karşılanmaz genelde yabancı kültürler de var bu. Dün bir film izliyordum kadın yatakta kahvaltı yaptı ama aşırı zengin bir kadın. Ben de hayat zenginlere güzel deyince eşim güldü. Ben de sana hazırlarım dedi :D Ama yok yatakta kahvaltı etmek hiç benlik değil :D Sizce yatakta kahvaltı yapmak zenginlik göstergesi mi?
Her pazar yatakta kahvaltı yapmazsam huzurlu ve güzel bir güne başlamam imkansız, baş ucumda portakal suyum, günlük gazeteler ve muazzam bir kahvaltı hazır olacak kimse uyandırmayacak ben kendim uyanıp kahvaltımı yapmalıyım. Yatakta kahvaltı yapmak kadar güzel bir şey var mı☺️ Zenginlik göstergesi yatakta yapılan aktiviteden geçiyorsa hepimiz çok zengin rolü yapabiliriz benim yukarda yaptığım gibi Çarpılırsınız annem çarpılırsınız diye kafamda annemin sesi geldi fakirlik bütün hücrelere işlemiş 😂😂😂😂
Yatakta kahvaltı yapmak bence görgüsüzlüktür. Yattığın yatağa ekmek kırıntılarını dökerek ve ellerini yüzünü yıkamadan yemek yemek bence insan olana yakışmaz bir durumdur.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Need4Read | Yeme & İçme konusunda 101 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Yoo değil. Kahvaltılıkları tepsiye koy, tostunu, portakal suyunu yap yatağa gir. TV izleyerek ye bu kadar. Zengin olsam bunu asla lüks olarak kabul etmezdim..
Güzel bir ortam olup ihtişamlı bir kahvaltılık setiyle olursa hoş olur. Yoksa yatağa koca yuvarlak metal tepsiyle veya ziniyle konulursa estetik kaygısı olmaz. Bana belli olmaz güzelim kahvaltıyı devirebilme potansiyelim var. O yüzden masa daha güvenli.
joeblack18 | Yeme & İçme konusunda 5,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Filmlerin zihinlere işlediği bir yanılgı diyebiliriz...
Çocukluğumuzda ve gençliğimizde o şaşalı ABD evleri, yataklarını gördüğümüz zaman hemen imrenerek bakar durur ''biz kim, yatakta kahvaltı kim'' Diye söylenir dururuz. Doğru dedin, yatakta kahvaltı hoş bir şey değil. Ben yapamam, rahatta edemem zaten. Tv izlemeden kahvaltı veya yemek yiyemem... Eşin gerekeni söylemiş.
1|0
0|0
Alaçatı_mavisi | Yeme & İçme konusunda 1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Yatakta kahvaltı yapmak sadece görgüsüzlük ve yemeye saygısızlık olur.
0|0
0|0
biradetmehmet | Yeme & İçme konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Çarpılırsın der ler ya hani gerçekten var öyle birşey insan yatağa yemek dokermi o riske girer mi
0|0
0|0
nordun_gadasi | Yeme & İçme konusunda 6,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Yatakta yemek yenilmesi evin bereketini kaçırır gadası
korman | Yeme & İçme konusunda 100 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Zengınlıgın tek emaresı paradır. Bu tarz şeylerı herkes yapabılır. Yanı sonucta cok butce gerektıren bır sey degıl normal kahvaltını. Kahvaltı tepsısıne koyarsın gecersın yataga al sana yatakta kahvaltı ama bu bence bıraz hımbıl tembel işi ben sabah gözümü açar açmaz kalkan bırıyım kaldıkı bırde yatakta kahvaltıyla ugrasıcam :) Benımde maddı durumum oldukca ıyıdır ama bu yaşıma kadar yatakta kahvaltı yaptıgımı hatırlamıyorum;)
0|0
0|0
mehmet19981 | Yeme & İçme konusunda 100 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
hastaysam ya da evde aile uyelerinden biri hasta ise o bir iki gun belki yapabilir yatagida kahvalti ama onun harici kahvaltiyi hazirlayip getiren evden biri degil hizmetci ise zenginsindir ama bu benim kanaatimce ne kadar zengin olirsak olalim bi insani lara karsiligi kendine hizmetci etmek hos degil hata yatalak olursun o ayri tabi
Bence zenginlik değil üşengeçlik olur bu güzelce kalkicaksın elini yüzünü yikiycaksin pencereni açıp derin derin bir nefes alicaksin sonra demediğin çayınla pencerene yakin bir masada güzell bir kahvaltı yapcaksin😊😊
0|0
0|0
Hayat-Güneşi | Yeme & İçme konusunda 1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bana göre görgüsüzlük.. Bu benim görüşüm. Herşeyin olduğu gibi yemenin de bir yeri ve adabı var. Olmalı da.
0|0
0|0
AçılınBenKs_ci | Yeme & İçme konusunda 432 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Yabancı kültürlere özene özene şeytanı uşağı oldu millet... Hayatta yatakta kahvaltı yapmam, adam gibi yüzümü yıkar hazırlanan soframa otururum.
0|0
0|0
necro987654321 | Yeme & İçme konusunda 51 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Hic gerek yok. Böyle şeylere. Evet zengin göstergesi sayılabilir. Ama bunu yapmak gerekmez.
Özgüven göstergesi bir çarpılırsa aklı başına gelir deli cesareti resmen 😂😂
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Zenginlikle ne alakası var 😀 biz fakirdik küçükken annem hasta olunca yatagıma getiriyordu tepsiyle😀😅 Eşim geçen yataktan kalkacak hali yoktu tepsiyle getirdim yatağa😀 tatile gittiğimzde yatakda kahvaltı yapmıştık otelde 😀
0|0
0|0
AltınYaprakS | Yeme & İçme konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Koca villada robdöşambr giyip kahvaltida gazete okumak nasil bir histir acaba?
zenginlikle alakası olduğunu düşünmüyorum. bence kahvaltılar renkli ve çeşitli olmalı. günün ilk öğünü olduğu için renkli olması güne pozitif başlamamıza neden olacağını düşünüyorum
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Zenginler yapıyor ve marifet sanıyorlar ben doğru bulmuyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş