İnsanın zaafları bazen başına iş açabiliyor. Benim zaafım da et yemek ilkokulda tavşan eti yediğimi öğrendikten sonra iki gün ağlamıştım 😀 iki yıl once de bir arkadasim aksam yemek davetinde bıldırcın yapmıstı iki senedir konusmuyorum😒Ahh minnos nasılda kıymislar sana
Tuhaf bulduğunuz ya da yediğiniz için pişmanlık duyup ağladınız bir yemek oldu mu?
21
21
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
fukanınhatunu | Yeme & İçme konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Yaaa sen bu minnoşu nasi yediiin🥺🥺 Hiç tuhaf bulduğum şeyi yemedim içmedim çünkü kendimi biliyorum midem bulanıyor ve kokusundan anlarım. Mesela annem lahana çorbası diye ısırgan otu çorbası iciricekti hadj iç bu lahana dedi. Lahana çorbası sevmemem dışında sorun yoktu hxhchxdj bide bu farklı kokuyo demiştim yemedim kaldı öyle 🤷♀️
Pullman | Yeme & İçme konusunda 349 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Oldu.. Bir gün Ankara 'dan Erzurum'a giderken yolda başıma geldi.. Sabah erken saatleri karnım acıktı ve sivas'a varmıştım ve hemen direksiyonu şehir merkezine kırdım. Güzel bir kahvaltı yapar yoluma öyle devam ederim diye düşündüm.. Neyse, o saatte şehir merkezinde 1 tane açık börekçi mi olmaz? Gerçekten yoktu.. Taksiciye sordum "Dayı yabancıyım burada kahvaltı da ne yenir, rahatsız etmeyecek" dedim. O da "Tandır kelle" cevabını vererek yerini bana tarif etti. Oysa hiç yememiştim kelleyi.. Neyse buldum ve içeri girdim ki ne göreyim o saatte tıklım tıklım.. Hemen bir kelle söyledim.. Masaya tabakta temizlenmiş şekilde geldi ve üzerinde de tırnak pide vardı.. Pideyi bir kaldırdım bana bakan bir çift göz.. Acayip açım.. Gözleri elimle kenara koydum ve etten bir iki parça yiyeyim dedim ama ne yaptıysam boğazımdan geçmedi.. Sadece üzerindeki tırnak pideyi yedim.. Hesap öderken lokanta sahibi de sordu "Abi hayırdır yememişin" diye.. Bende biraz faza yağlı dedim ve 45 tl hesap ödeyip aç açına kalktım..
Benimki de temizlenmişti.. Adam gözleri de çıkartıp birini tabağın sağına birini de soluna koyup süslemiş birde 😂😂😂 İnan iki harici boğazımdan geçmedi.. Neresini yedim diye düşünüp durdum sonra 😕
Görüntünün neyini hayal ettin.. Tırnak pideyi yavan yavan yiyip 45 lira da üstüne ödeyip aç açına kalktım 😂 O bakışları asla unutmam ama 🤪 Hep gülesin emi.. Aaa öyle mi.. O zaman sana afiyet olsun, pişmiş kelleli güzel günler dilerim 😂😂😂😂
Bende Sivas’ta öğrenciyken çalışırdım bazı yerlerde. Esnaflar sabah kahvaltıda kelle yermiş üç dört kişi beraber. Onun üstüne lezzet tanımam. Mükemmel bir şey. Çok güzel temizlerler. Sabah sıcak pide yanında. Güzel günlerdi. İstanbul'da bulamıyorsun
Karamelaaaa | Yeme & İçme konusunda 143 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Dedem kuş avlayıp mangalda pişirmiş ti tâbi ben onu tavuk sanıyordum yani öyle yutturmuslardi bana bı güzel yedikten sonra kuş etiydi o dediler.😳 zAten kuştan korkan ben bı de onu yemiştim artık midemdeydi😳 çok kusmaya çalıştım olmadı 1 hafta etkisinden çıkamadım olayın uzun süre tavuk bile yemedim😳 ögggk bu bana bı ihanetti...🐔 ❌✖️☠️🐦
İpekamason | Yeme & İçme konusunda 128 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
ya ben kısır, dolma, sarma, fasulye filan yiyen bi çocuk değildim hala da yemem. bi keresinde amcamlardaydık bana kuru fasulyenin üstüne sarma koyarak yedirmişti odaya gidip ağlamıştım kaç saat
amcam işte yemeyince yapmıştı öğğk tadı hala ağzımdaymış gibi hissediyom bazen dksadasdas
BeniBöyleBill | Yeme & İçme konusunda 211 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Ama her ikisi de et üretimi amaçlı olarak çiftliklerde yetiştirilir.. Bence senin sorunun alışkanlıkların... Örneğin Fransa da bıldırcın eti çok tüketilir..
Ördek kazdan daha lezzetlidir.. Kaz eti sert olur.. ördek yumuşak.. Alışkanlıklarından vaz geçmekte zorlanıyorsun.. Ben tersine, farklı tatları severim. Önceliğim hep hiç tatmadığım lezzetlerde olur.
Ahtapot salatasına iğrenç diyen birinin ahtapot yediğine inanmam. Balık ve hiç bir deniz ürünü yemeyen birçok arkadaşımı sadece ahtapot ile deniz ürünlerini sevdirdim. Sen gel bana ben bir salata yapayım parmaklarını yersin :)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş