mumbar, soğan, pirinç, kuşbaşı et, maydonoz ve baharatlardan yapılıp haşlanıyor. kitel, soğan, kıyma, pirinç, maydonoz ve baharatlardan yapılıyor ama iç harcı pişer. ayrı hamuru vardır, doldurulur haşlanır. zaten içli köfte benzeri ama siirt yöresine ait ve içli köfteden kat kat daha güzel 🙂
Allah razı olsun zahmet edip o kadar yazdığın için bu kadar yazdın içeriğinde sevmediğim şeyler yok aslında ama bi bakmak lazım işte dediğim gibi :D hiç yemedim önceden
rica ederim ne demek fkfkf herkesin yapacağı şeyler değil, özellikle mumbar her yerde yenmez çünkü temizlemesi zordur ama mutlaka dene onları, yerinden ye ama güzel yapmayan yerden yiyince yemekleri suçlama sonra ahshjdd
koyunun kalın bağırsağından yapılır dkdkkdd ama annem 1 gününü sırf onun temizlemesine ayırır shahjsd limonlu sudur, sirkeli sudur içi ayrı dış yüzeyini ayrı bıçakla temizler fkkkfkf bağırsaktan olduğu için yemeyen çok yaa halbu ki ne kaybediyorlar haberleri yoook ahahhaa
sakatat çok severim, kokoreçe bayılırım, açıkçası hiç temiz yapılmıyor biliyorum ama evde de yapılacak bir şey olmadığından yiyorum yine de shhahs zaten sevmeyen çok onları ya 😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1711harbi bu görsel iştah açar da seninkisi iştah kaçırdı :D
Incir zaten sadece benim iştahımı kabartsın 🤤🤤🤤😅😅
Çünkü evde otururken sıkıldım dedim ki ᔕEᐯIᗰᒪIᗷIᖇᕼᗩTᑌᑎ'un şu saatte canını çektirmezsem yaşayamam... Başardık ne güzel işte :)))))
😅😅😅
El-Fatiha 🤲
okuyalım fatihayı tabi :D
Allah gecinden versin diye içinden geçir El-Fatiha okurken lütfen
😀
Mardin kaplaması yerdim
İkisini de yemedim ama yemek de istemiyorum nedense dsfg
herkeste yenilmez onlar, gel sen annemin elinden ye bağımlısı olmazsan ben hiçbir şey bilmiyorum ahhahshs
Getir bir deneyeyim ama beğenmezsen söylerim bak sdfdg
söylemene gerek kalmayacak, devamını isteyeceksin fkfkkfd
çok iddialısın hemen konum at sfd
iddialı olmayı severim, sen neden yemek istemezsin onları fkfkdk
Hiç yemedim de isimleri çok çekici gelmedi yaaa
tatları fazlasıyla çekici fkfkkf
işte içinde neler var onları bile bilmiyorum vallahi :D
mumbar, soğan, pirinç, kuşbaşı et, maydonoz ve baharatlardan yapılıp haşlanıyor. kitel, soğan, kıyma, pirinç, maydonoz ve baharatlardan yapılıyor ama iç harcı pişer. ayrı hamuru vardır, doldurulur haşlanır. zaten içli köfte benzeri ama siirt yöresine ait ve içli köfteden kat kat daha güzel 🙂
zahmet edip yazdım o kadar ahshjshd
Allah razı olsun zahmet edip o kadar yazdığın için bu kadar yazdın içeriğinde sevmediğim şeyler yok aslında ama bi bakmak lazım işte dediğim gibi :D hiç yemedim önceden
rica ederim ne demek fkfkf herkesin yapacağı şeyler değil, özellikle mumbar her yerde yenmez çünkü temizlemesi zordur ama mutlaka dene onları, yerinden ye ama güzel yapmayan yerden yiyince yemekleri suçlama sonra ahshjdd
temizlemesi zordur derken anlatırken onu anlatmadın bu pis bir şeyin içine mi yapılıyor. D bak işte öyle dedin beni bitirdin şimdi iştahım söndü dsfd
koyunun kalın bağırsağından yapılır dkdkkdd ama annem 1 gününü sırf onun temizlemesine ayırır shahjsd limonlu sudur, sirkeli sudur içi ayrı dış yüzeyini ayrı bıçakla temizler fkkkfkf bağırsaktan olduğu için yemeyen çok yaa halbu ki ne kaybediyorlar haberleri yoook ahahhaa
bağırsaksız başka bir şeyin içine koysak olmuyor mu :D
hayır tabii ki de dhahshs özellikle bağırsaktan yapılması fkkfkf
niye bağırsak olsun içerğini anlattın bana sen bağırsak söylemedin :D
atlamış olabilirim 😒 bu şey gibi oluyor dolmanın içini yiyip dışını yemeyenler gibi dkxkdkd
küçükken onu da yapıyordum ama artık dışını da yiyorum o gün büyüdüğümü anladım zaten dsfg
ziyan oluyor onlar da 😒 kardeşim de öyle yapıyor içim gidiyor ahshhds mumbara da aynı şekil de bağırsağı yemez 😒
Kardeşin benle aynı kafadan ama ben mumbarın içindeini de yemem ben kokoreç de yemem sakatat sevmiyorum ya :D kelle falan da yiyemem öyle dsf
sakatat çok severim, kokoreçe bayılırım, açıkçası hiç temiz yapılmıyor biliyorum ama evde de yapılacak bir şey olmadığından yiyorum yine de shhahs zaten sevmeyen çok onları ya 😒
yani Allah bilir bir de bunları yemene rağmen zayıfsındır :D
kilo aldırmazlar ki flfld zaten sürekli tükettiğim şeyler değil senede 1-2 kere falan
oo senede bir iki kere bağırsak yemesek de olur :D
uğraştırıcı ama napalim ahsjhd senin tercihin sonucta ama bak demiştim yersen neden yemedim dersin ahahjshshs
Bir gün yersem sana söylerim umarım :D
yemeyeceksin hissettim ahahzjshxkx
biri getirirse eğer o zaman yerim dedim :D
getiren olur umarım böyle bir tattan mahrum kalmanı istemem ahsldhsfkkd
e bu kadar diyorsun getirmiyorsun :D
bir gün bir tabak getirirşm belki ahshshs misafir kabul edersen eğer
Yok yiyerek ölmen şart :D
Yemek mi olmalı tatlı olsun bari😄
hadi tatlı olsun sana özel ne istresin xd
Fıstıklı sarmaaaa😋😋ayyy olsada yesek😂
bir de fıstıklı sarma istiyor o sana ağır gelir sana biz puding alalım
Ya ne ağırı be çok güzel yerim😂
İki taneden sonrası tıkar seni :D
Beni tanımıyon 😂😂 rekorum 6
6 da çok fazla değil ama yine de zarar verir üç tane yeyip tadını alacaksın. 6 tane fıstıklı sarma nereden baksan 35 lira falan yapar zenginsin :D
Arkadaşada aldım yemedi onunkinide ben yedim oh mis😂😂😂
niye yemedi :D
Ağır geldi ona😄
hatay usulü tavuk döner valla çok severim ben de o yüzden bunu koydum :D
Evvelce yemistim ama bunlar cok guzel gorunuyor.