Ilk defa yaptığımız yemek neden bir sonra ki denemelerde aynı olmaz?
6
4
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
ibooo1 | Yeme & İçme konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Fenomen
10 gü
Acemi şansı diye buna deniliyor sanırım. İlk pizza yaptığım zaman güzel yapmıştım, sonrasında zeytinin içinde zeytin çekirdeği kalıp diş kırma sebebine yol açmıştı😂😂
Tahminim şu yönde, ön hazırlığınız ilk yaptığınızdan farklı olabilir ya da eksik olabilir, genelde bir yemek ilk kez yapıldığında aceleye gelmektedir, sonraki yapılışlar daha düzenli olmaktadır, o acele esnasında aslında çok doğru yaptığınız bir şeyi rahat yaptığınız sırada unutuyor da olabilirsiniz. Bir diğer düşüncem ilk defa yaptığınızdan beklentiniz farklı oluyor bu yüzden çok beğeniyorsunuz ikinci yapışınızda aynı beklenti olmuyor tadı sanki önceki gibi değil diyorsunuz, yani aslında aynı olabilir. Tarife uyun denemeye devam edin daha net bir tada ulaşırsınız.
1|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
Haylazzponçik | Yeme & İçme konusunda 184 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Ilk yaptımiza o kadar kapılıyoruz ki hiç-bir detayı kacirmiyoruz ben bir tatlı 'da bile 5 kere izlemişligim olmuştu güzel olucaktı çünkü başka seçenek yoktu Olduda annemler çok beğendi 😂 1ay sonra tekrar yaptım âmâ hiç tarife bakmadım nasilsa kafada duruyo diye Âmâ hiç ilk yaptım gıbı olmadı Ben bile yemedim 🙈🙈
cebren_ | Yeme & İçme konusunda 349 görüş paylaştı.
Bilge
11 gü
Yemeği ilk yaptığında her şeyini özenle yaparsın, miktarına dikkat edersin, hevesle etrafında döner durursun ama elin alışınca o özeni göstermiyor insan öyle gelişi güzel yapıyoruz o sebeple ilk yaptığımızda ki tadı yakalayamayabiliyoruz. Benim düşüncem bu yönde 😊
1|0
0|0
superpsikolog | Yeme & İçme konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Master
11 gü
İlk defa yemek yaparken herşeyi inceden inceye kararında olması için takip ederiz. sutalık başlkadıkça rahatlarız. Kontrolü kaybettiren rahatlığın sonucu felakettir.
0|0
0|0
sağduyulu1691 | Yeme & İçme konusunda 227 görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
Pratik yaptıkça bu meselenin ortadan kalkacağını düşünüyorum...
1|0
0|0
OnceUponATimee | Yeme & İçme konusunda 153 görüş paylaştı.
Xper 7
11 gü
Bana da çok olan bir durum
0|0
0|0
şakayıksever | Yeme & İçme konusunda 151 görüş paylaştı.
Xper 7
11 gü
Acemi şansı mı ne deniyordu
1|0
0|0
Rascoln36 | Yeme & İçme konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Master
11 gü
İlklerin tadı başka olur
1|0
0|0
windman107 | Yeme & İçme konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş