Film keyfinizi lezzetlendirecek favori atıştırmalıklarınız nelerdir?
28
37
Görüşünü yaz
Kapat
En İyi Kız Görüşleri
venustheplanet | Yeme & İçme konusunda 100 görüş paylaştı.
Yoda
3 gü
Valla genelde cips tercih ediyorum ruffles olur doritos olur. Ama lays pek sevmiyorum çok bayat geliyor bana. Onun dışında çikolata flan film izlerken içimi yakıyor ama şu kekstra'lardan olursa kesinlikle hayır demem. Bayılıyorum kekstralara. Film yanında cips ya da patlamış mısır güzel gidiyor hise dev bi bardak kola oooh değme keyfime. 😂😂 sonra gelsin kilolar gelsin kaloriler anacim 😂🤦🏻♀️
Ragnar_Lodbrok | Yeme & İçme konusunda 171 görüş paylaştı.
Master
3 gü
Film izlerken kart kart bir şeyler yiyen sünepe insanlardan nefret ediyorum. Hele böyle ciddi bir filmse, sinemaya bir gidiyorsun mısır tıkınmasından filme odaklanamıyorsun, diktatör olunca ilk iş patlamış mısırı yasaklayacam. Yerken yakalanan herkesi hücreye tıkıp 7/24 Enes Batur filmleri izletecem.
merkürkedisi0 | Yeme & İçme konusunda 781 görüş paylaştı.
Guru
3 gü
Patlamış Mısır, kornişon turşu ve kola tercih ediyorum. Bazen de cips ve sos da yanlarına eşlik ediyor. Sonra da mide fesatı geçirerek filmi sonlandırıyorum
MilkBrownie | Yeme & İçme konusunda 103 görüş paylaştı.
Xper 4
3 gü
Film izlerken hiçbir şey yemem. Favori atıştırmalığım yok. Bişeyler izlerken atıştırmayı sevemedim ben. Yanımda sadece kahvem olsun; cappuccino ya da filtre kahve onu içerim ben.
Film izlerken yemek yiyen film izlemiyordur boş boş takılıyordur. Film izlemek dedin mi insan gibi yerine oturursun yemeği memeği bırakırsın ve filme odaklanırsın.
1|0
0|0
Jokeface | Yeme & İçme konusunda 469 görüş paylaştı.
En İyi Kız Görüşleri